Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

red_spirit77 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako neviem nájsť slová pre toto fiaskové "pokračovanie“ slávneho parníka. Tento extrémne nevydarený zámer ma akurát rozčúlil ale na druhej strane aj z odstupom pobavil. Nemôžem taktiež nespomenúť zlé grafické spracovanie a myšlienku nad ktorou mi osobne zastáva rozum. Zarobiť peniaze na základe slávnej jednotky, pri ktorej by už žiadne pokračovanie nedokázalo zatieniť originál, ktorý v tomto prípade bude navždy iba jeden. Scénka z filmu keď sa kapitán sa díva z poza kormidla ako sa loď potápa a povie "ach história sa opakuje“ ma natoľko dojala, že som nevedel či sa mám smiať alebo plakať nad skôstom režiséra...Skrátka kráľ bez koruny medzi odpadmi!!! ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Film lze ke zhlédnutí doporučit ze dvou důvodů: za prvé jako ukázku toho, jak hluboko lze ve filmařině klesnout, za druhé kvůli těm čtyřem krasotinkám, co s nimi šéf nastoupí na loď. Na ty se totiž dívá sakra dobře. Za ně tedy jedna hvězdička. Michochodem mě překvapuje, kolik lidí tohle považuje za druhý díl Cameronova Titaniku. Tenhle film nemá být dvojkou, ale je pojmenován podle ústřední lodi. Jako komerční kalkul to ale evidentně vyšlo. (644.) ()

Reklama

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne dno produkcie, film je taký zlý, neplatí ani "to je také zlé, že som to musel pozerať", toto je totiž také zlé, že človek musí každých 10 sekúnd viesť urputný boj, či pokračovať v utrpení. Ale JA som vydržal a som na to hrdý :). Mimochodom, produkčná firma The Asylum má našlapnuté do oblasti kultových sfér. Výber z produkcie: Mega Shark vs. Crocosaurus, Paranormal Entity, Transmorphers: Fall of Man, The Day the Earth Stopped, 100 Million BC, Allan Quatermain and the Temple of Skulls...0/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo, jasně Cameron je asi Cameron, ale Titanic 2 mi nabídl něco co Cameron ne, a to zábavnost, film kašle na lásku a dává nám katastrofu. Průserovej scénář, nic moc herci. Ale já jsem se bavil. Ale nejvíc mě štval ten hlavní krasavec, dokonce víc než DiCaprio, a to už je co říct tohle byl ulízanej blbeček. Ale já se bavil dobře. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A já budu na počest všech, co v tomto filmu na té lodi zařvali (až na hlavní hrdinku všichni, jééé sry spoiler), tento film hájit až do roztrhání svého 36,5 kg žlutého těla !! Lepší kulisu k žehlení jsem si totiž vybrat nemohla. Na jedné straně je člověku úplně fuk, že to vidí jen napůl šikmého oka, na druhé straně sem se dozvěděla spoustu fajnejch vychytávek a blbinek. Tsunami přežiju nejlíp ve skříni, když mi studená voda sahá po krk, je dobré prohlásit společnosti, ať si dají pozor na studenou vodu, Titanic umí plavat dnem vzhůru, elektrickej drát na kterej dosáhnu, nechám v louži na zemi, abych mohla ručkovat jako píča po trubce a riskovala smrt, díky svému plochému hrudníku vím, že bych těma dveřma prolezla a nezabily by mě moje silikony, tsunami může měřit i kilák na vejšku a srážet letadla. No a je toho víc. Hlavní hrdinka je mrdna šukézní a rozhodně stojí za záchranu, zbytek osazenstva nesere a film je krátkej, takže nehrozí krvácení z nosu. Závěrečnej hepyjend , kdy blonďáka jeho láska nezachrání zabránil klišoidní romantické sračce a celkově je tento film natolik debilní a nestydí se za to, že tleskám. Prádlo vyžehlené, film za mnou, můžu jít dělat něco inteligentního, třeba se zavřít do skříně a čekat na tsunami. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)

Reklama

Reklama