Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Je-li nějaké studio expert na odpadové filmy, pak je to jednoznačně Asylum. To si tentokrát vzalo na paškál slavnou námořní tragédii a Cameronův film v jednom, Titanic. Titanic 2 úspěšně przní památku této lodi, jejíž vrak se nyní s hlasitým lomozem musí převracet ve svém mořském hrobě. Hlavní postavy hrají asi jako šmoulové hororovou scénu a speciální efekty vypadají jako z omalovánek pro děti z mateřské školky. Producenti navíc zřejmě šetřili i vodou, a proto scény, kdy se vnitřek lodi zatápí, vyřešili velice chytrým způsobem: ozvučením. Na několika místech můžete slyšet, jak se kvanta vody hrnou do lodi, ale vždy z toho vidíte doslova a do písmene jen pár kapek (tedy proud jakým se sprchujete). Opravdu trapný filmový zážitek, kde nic není na hvězdičku a i odpad je vysoké hodnocení. 0% ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele

Je to niečo medzi Titanicom a Poseidonom, ale na takej B-čkovej úrovni. Hviezdičku tomu dávam preto lebo keď som to prvý a aj poslednýkrát pozeral, tak som bol ešte malý a nejako som ešte nerozlišoval či je ten film kvalitný alebo nie. Jednoducho ma vtedy zaujímala len akcia, aj keď po príbehovej stránke je to tiež dosť slabé... Takže pokiaľ niekto nerieši kvalitu spracovania rôznych špeciálnych efektov, tak ten film mu možno aj bude stačiť. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A já budu na počest všech, co v tomto filmu na té lodi zařvali (až na hlavní hrdinku všichni, jééé sry spoiler), tento film hájit až do roztrhání svého 36,5 kg žlutého těla !! Lepší kulisu k žehlení jsem si totiž vybrat nemohla. Na jedné straně je člověku úplně fuk, že to vidí jen napůl šikmého oka, na druhé straně sem se dozvěděla spoustu fajnejch vychytávek a blbinek. Tsunami přežiju nejlíp ve skříni, když mi studená voda sahá po krk, je dobré prohlásit společnosti, ať si dají pozor na studenou vodu, Titanic umí plavat dnem vzhůru, elektrickej drát na kterej dosáhnu, nechám v louži na zemi, abych mohla ručkovat jako píča po trubce a riskovala smrt, díky svému plochému hrudníku vím, že bych těma dveřma prolezla a nezabily by mě moje silikony, tsunami může měřit i kilák na vejšku a srážet letadla. No a je toho víc. Hlavní hrdinka je mrdna šukézní a rozhodně stojí za záchranu, zbytek osazenstva nesere a film je krátkej, takže nehrozí krvácení z nosu. Závěrečnej hepyjend , kdy blonďáka jeho láska nezachrání zabránil klišoidní romantické sračce a celkově je tento film natolik debilní a nestydí se za to, že tleskám. Prádlo vyžehlené, film za mnou, můžu jít dělat něco inteligentního, třeba se zavřít do skříně a čekat na tsunami. ()

BoncheR

všechny recenze uživatele

Myslím, že je celkom scestné hodnotiť. Ja som to v podstate ani nepozeral, ale už len upútavka v telke mi stačila. Už len to ako lacne to je spravené hovorí za všetko! Vôbec ma neprekvapuje že JOJka má krízu. Veď keď púšťa takéto hovadiny v SOBOTU VEČER (t.j. hlavný vysielací čas) tak nič iné ani nemôže čakať. Ľudia sú blbí ale že by až tak aby toto pozerali... tomu normálne nechcem uveriť. ()

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Takhlens....zkouknout se to, jakože "dá". To je ale všechno. Prvoplánový záměr, zaujmout a navnadit diváky názvem titulu, je více než jasný. Herci (pokud se to tak, dá vůbec nazvat) si zřejmě chtěli okusit, teatrálnost a krkolomnost na 110 %. Tipoval bych, že většina z nich má maximálně zkušenosti, z "mini-štěků" v laciných trapárnách, které jdou okamžitě na DVD. Následně jsou prodávany za klasickou cenu 49 Kč či zdarma k rozebrání na nějakých reklamních kampaních, jistých firem s výrobky, pro své věrné zákazníky, čili důchodce. Shlédnutí tohoto braku lze srovnat s konzumací nevalného gothajského salámu. Tzn. požít - vyprázdnit. Divák, je celou stopáži znuděn. Poslední kapkou do hrobu, je množství trapných počítačových efektů, jakoby stvořených od nějakého maniaka, sedícím před PC, pojídajíc koblihu a "mastícím" lecjaký video-software. Jinak si to nelze vysvětlit. Některé záběry se dokonce opakují. Scény "uvnitř" jsou evidetně natáčeny v nějakém obchodním centru alá Tesco. No prostě hrůza ! Trapné, blbé, nudné, děsné -- zkrátka Asylum. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama