Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus je jedním z toho miliónu. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. Svých schůzek naslepo se ale nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou. A protože všechny důležité věci jsou v našich snech, je možné, že se splní i ten Petrův. Zejtra napořád je film o nás všech. O našich snech, o změnách v životě, které chceme udělat, ale často se jich bojíme. Film o přátelství a setkáních, která nelze čekat. Film o svobodě a touze cestovat a přitom vědět, že se máme kam vrátit. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Docela nudný film. Chvílema jsem se nemohla zbavit pocitu, že se tvůrci snažili z tohoto filmu udělat něco jako romantiku na americký způsob. Tenhle pokus se jim ale bohužel nepovedl. Bylo tam hrozně moc nudných a hluchých míst. Ale musim uznat, že Vica Kerekes opravdu hrát umí a to jí zase tak v lásce nemám. Škoda taky toho konce ... Chtělo ho víc dotáhnout. 50%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný český kousek, jemuž podráží nohy hlavně fakt, že vůbec neví, čím chce být. Chvilku se to tváří jako drama o životě jednoho muže, pak jako drsná gangsterka, občas se objeví nějaká ta vtipná scénka a nakonec to sklouzne k normální romanci. I přes tento mišmaš to však díky režii a sympatickému hrdinovi slušně odsýpá a vlastně to celkem pobaví. Což se o většině tuzemských kousků stále říci nedá. ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zejtra. Zejtra k tomuhle filmu napíšu komentář, nad kterým zůstane rozum stát. Komentář, kde pochválím příjemnej soundtrack, krásné herečky a zajímavou kameru. Neopomenu ani to, že Vica překvapivě neukázala ty svoje vnady a taky že ten příběh, byť od debutanta, je takovej nemastnej neslanej. Ten komentář bude mít nejenom začátek a konec, ale taky něco mezi. Zejtra ho napíšu, slibuju. A nechám ho tu napořád .. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Jako debut... proč ne, od jisté scény jsem byla připravená se pořád smát, i když to pak už moc k smíchu nebylo. Má to své mouchy, ale po dlouhé době to je jednou český film, který mě pobavil a zároveň i trochu zafilozofovat přiměl, takže jednoznačná pozitiva a sociální jistoty. Na hlavní postavě se mi nejvíc líbili její dva kamarádi do deště, Tereza a Pavel. Někdy stačí mít takové přátele a člověk přežije všechno i přesto, že je takový splašený trotlík. Pouť po českých městech se mi líbila, Ostrava na závěr- co víc si přát? Možná po čase uberu na hodnocení, teď sázím 4* a jdu přemýšlet, co se stane zejtra... zejtra možná... napořád ;-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rudolf Havlik si bude len filmarsky debutant, ale musim napisat, ze film je zrucne natoceny, akurat tych road vyletov mohlo byt viac, hned by som poskocil s hodnotenim. Takto to posobi dost naivne, lebo doslova "za rohom" je Brno, Ostrava, Plzen a Praha, to mi dost nesedi. Namet a scenar su priemerne, ale film dokaze miestami dobre odsypat a dialogy su na urovni. Pozeral som hlavne kvoli sexici Vici Kerekes, ktora je proste prudko sukezna samyca. 56 % ()

Galerie (76)

Zajímavosti (8)

  • Ruda z Ostravy běží za hrdinou příběhu směrem od Náměstí Svobody k Hlavnímu nádraží ulicí Masarykovou, kde zahnou doprava směrem ke Staré radnici, načež v další scéně oba přeskakují zábradlí v tramvajovém kolejišti ze zcela opačného směru od Hlavního nádraží. (velkyvezir)
  • Film se natáčel v Brně, Praze, Plzni, Českých Budějovicích, Berouně či na zámku Zbiroh. a v Hongkongu. (Zdroj: wikipedia.cz) (VášaVF)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (více)

Reklama

Reklama