Reklama

Reklama

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

(seriál)
  • USA Rizzoli & Isles (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2010–2016), 75 h 27 min (Minutáž: 41–55 min)

Tvůrci:

Janet Tamaro

Předloha:

Tess Gerritsen (kniha)

Hrají:

Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco, Bruce McGill, Lee Thompson Young, Tom Bower, Jordan Bridges, Brian Goodman, Scottie Thompson, Missi Pyle (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(105)

Kriminálka na motívy románov Tess Gerritsenovej sa venuje osudom najlepších priateliek, policajtky Jane Rizzoliovej a patologičky Maury Islesovej. Vyrástli na opačných koncoch spoločenského rebríčka. Drsná Jane sa narodila v Bostone, pochádza z hlučnej taliansko-americkej rodiny. Metodická a priamočiara Maura sa väčšinou cíti lepšie medzi mŕtvymi ako medzi živými. Sú iné, ale skvele sa dopĺňajú. Keď dajú hlavy dohromady, dokážu chytiť aj tých najhorších zločincov v Bostone. Sekunduje im skúsený detektív Vincent Korsak a sympatický zelenáč Barry Frost. (TV Markíza)

(více)

Videa (86)

Trailer

Recenze (65)

.baris. 

všechny recenze uživatele

U "kriminálek" jako je Castle, Rizzoli and Isles a podobných vůbec nejde o to, aby ta kriminální část věci byla dostatečně sofistikovaná a divák byl napnutý až do poslední chvíle netuše, kdo je vrah. Jde primárně o vztahy hlavních hrdinů, o vtipné hlášky a o zábavu. A to Rizzoli a Isles splňují na sto procent :). Navíc, jestli se mám s nějakou postavou z celé filmové/seriálové historie identifikovat, bude to dr. Isles. Jsem úplně stejně otravná se všemi těmi fakty, s tím, jak pořád někoho opravuju, a jak mi připadají zajímavé a vtipné úplně jiné věci, než ostatním.. No,ve zkratce, už mi doktorko Islesová říká půlka rodiny (a že je naše rodina celkem velká :D ). I proto tenhle seriál z mého pohledu nelze nemít rád. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Rizzoli & Isles je seriál, který v mnohém připomíná často komedii. A také velmi často na mě působil dojmem, že rodinné případy jsou důležitější než ty kriminální. Zkrátka osobní trable se řešili často. Ale obě hlavní představitelky, včetně matky jedné z nich a jejich bratrů a Korsaka si diváka prostě získají. Umí to a dělají to dobře. Tak dobře, že se s nimi člověk nerad loučí. Boston taky není zrovna častá seriálová destinace a při krátké stopáži a někdy hodně úsměvném ději je to pohodová a oddychová zábava. ()

Reklama

svist10 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech překvapivě solidní krimi. Případy prozatím fungují, titulní dvojice si sedí a je skutečně HOT! Takže doufám, že tvůrci budou v nastoleném duchu pokračovat a nezazdí to. Elitě žánru (ne, nemyslím CSI) se to nemůže rovnat, ale je zde obrovský příslib. Pokud tvůrci vloží do děje ještě nějakou déle probíhající zápletku jako např. Red John v Mentálistovi... Čert ví, kam až to může vystoupat. EDIT: Po zkouknutí celé první sezóny si to stále drží solidní čtyři hvězdy. Přestože zápletky měly kolísavou kvalitu, musím říct, že nenudila ani jedna. Špičkování Jane a Maury je skutečně vtipné a celé to má jaksi uvolněnou atmosféru. Např díl odehrávající se na bostonském maratónu je super. Co mi ale vadí jsou náhledy do života rodičů Rizzoliových. Hrubě nezapadají do děje a na mě působí jako pěst na oko. Finále je správně akční, přestože se nevyvaruje určitých kiksů( např. jak se ostřelovač dostal na pozici aby ho protivník nezaregistroval, a vůbec, kde má svého pozorovatele). Nakonec jedno velké WTF. TAKHLE se končí sezóna????? ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejsympatičtějších dvojic z celé škály kriminálních seriálů. Takové spojení Beckettové a Kůstky. Není to o originálních případech a rafinovaných pointách. Ale o citlivě napsaných osobách, které žijí svým životem, který má nějaký vývoj, o příjemném humoru, o výborném herectví a v neposlední řadě o dvou krásných ženách :-) ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Kriminální případy hodnotit nemohu, protože jsem se nikdy nepřenesl přes to extrémně nesympatické ústřední duo. Kdykoliv mezi sebou vedou ty oduševnělé hovory, tak mám pocit, že slyším celou dobu jen "kokodák, kokodák". Plus mě dost štvalo, jak tu nesympatickou patoložku furt cpou do děje, i když patologové se vyšetřování určitě až tak moc neúčastní. ()

Galerie (1 639)

Zajímavosti (10)

  • Angie Harmon má s Markem Harmonem mají společné jen jméno, příbuzenský vztah mezi dvojicí protagonistů není. (noelcoward73)
  • Seriál je inspirován romány čínsko-americké spisovatelky a někdejší lékařky Tess Gerritsenové. Její série obsahuje deset románů. (Olík)
  • V čase 33:57 doktorka Isles (Sasha Alexander) říká, že našla vysokou koncentraci pylu sleziníku horského a pro upřesnění řekne, že se jedná o kapradinu. Je to nejspíš chybou v překladu, protože kapradiny nekvetou, tudíž nemohou produkovat pyl. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno