Reklama

Reklama

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

(seriál)
  • USA Rizzoli & Isles (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2010–2016), 75 h 27 min (Minutáž: 41–55 min)

Tvůrci:

Janet Tamaro

Předloha:

Tess Gerritsen (kniha)

Hrají:

Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco, Bruce McGill, Lee Thompson Young, Tom Bower, Jordan Bridges, Brian Goodman, Scottie Thompson, Missi Pyle (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(105)

Kriminálka na motívy románov Tess Gerritsenovej sa venuje osudom najlepších priateliek, policajtky Jane Rizzoliovej a patologičky Maury Islesovej. Vyrástli na opačných koncoch spoločenského rebríčka. Drsná Jane sa narodila v Bostone, pochádza z hlučnej taliansko-americkej rodiny. Metodická a priamočiara Maura sa väčšinou cíti lepšie medzi mŕtvymi ako medzi živými. Sú iné, ale skvele sa dopĺňajú. Keď dajú hlavy dohromady, dokážu chytiť aj tých najhorších zločincov v Bostone. Sekunduje im skúsený detektív Vincent Korsak a sympatický zelenáč Barry Frost. (TV Markíza)

(více)

Videa (86)

Trailer

Recenze (65)

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Průměrný krimiseriál, vcelku okopírovaný od těch úspěšných: hlavní hrdinka Rizzoli vzhledu ženského, chování mužatkovitého, emočně nevyrovnaná, asi to má být italský temperament. Patoložka Isles také ťaťa děvčátko, se snahou kopírovat Bones. Koukatelné, i když dost ohrané, případy takové fádní, stokrát převařené. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budu hádat - udusil se hořícím polštářem, zatímco popíjel vosk." Vraždy se nejlépe vyšetřují ve třech a mě připadá velmi vhodné, když to trio tvoří dvě holky a jeden sarkasmus. Úplně vážně to samozřejmě brát nedokážu, ale když je večer dlouhý, všichni mí oblíbení detektivové už odešli na pivo a ovladač je vzdálený nekonečný metr ode mne, tak se k němu nenatahuju a v poklidu hodím starosti za hlavu i na pitevně. ()

Reklama

Sarcasmgirl 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem narazila náhodou a nemohla jsem se od něj odthnout. Ta jiskra mezi Rizzoli a Islesovou je dokonalá. A nemůžu se nabažit spousty sarkastických poznámek, které Jane Rizzoliová pronáší. Narozdíl od jiných kriminálních seriálů je tenhle spíš oddechový, kdy vidíme hlaním hrdinům do soukromého života a o to je lepší. Poznat Mrs. Grisom, byla by v CSI možná větší sranda. Tess Gerritsenovou, která je předlohou pro seriál, jsem četla až po shlédnutí dvou řad a musím říct, že se čte dobře, ale jsem ráda za všechny změny, které byly na seriálu provedeny, jinak by z toho byla zas průměrná kriminálka s nepříliš přitažlivými herci, bez humoru a jisrky. P.S.: Hlavně bez dabingu! ()

Salgafo 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem Wow. Na tento seriál jsem se začal díval proto ,že v něm hraje z mé oblíbené kriminálky NCIS S.Alexander. První díl mě doslova zaujal.Druhý mě nadchl a třetí díl mě úplně pohltil. Rizzoli & Isles jsou aktuálně na špici mého žebřičku krimi seriálu spolu s Castlem a NCIS Seriál se odehrává v mém oblíbeném americkém městě Boston.Je u toho výborná znělka.Seriál je prošpikován skvělými hláškami.Díl od dílu je zajímavější.u žadného jsem se zatím nenudil. netrpělivě očekávám třetí řadu ()

.baris. 

všechny recenze uživatele

U "kriminálek" jako je Castle, Rizzoli and Isles a podobných vůbec nejde o to, aby ta kriminální část věci byla dostatečně sofistikovaná a divák byl napnutý až do poslední chvíle netuše, kdo je vrah. Jde primárně o vztahy hlavních hrdinů, o vtipné hlášky a o zábavu. A to Rizzoli a Isles splňují na sto procent :). Navíc, jestli se mám s nějakou postavou z celé filmové/seriálové historie identifikovat, bude to dr. Isles. Jsem úplně stejně otravná se všemi těmi fakty, s tím, jak pořád někoho opravuju, a jak mi připadají zajímavé a vtipné úplně jiné věci, než ostatním.. No,ve zkratce, už mi doktorko Islesová říká půlka rodiny (a že je naše rodina celkem velká :D ). I proto tenhle seriál z mého pohledu nelze nemít rád. ()

Galerie (1 639)

Zajímavosti (10)

  • Kniha americké spisovatelky Tess Gerritsen "Mlčící dívka", kterou čte v 10. epizodě 2. série sériový vrah Hoyt (Michael Massee), který i několikrát zranil detektiva Rizzoliovou (Angie Harmon) patří do série, které jsou knižní předlouhou pro seriál. (ČSFD)
  • Seriál se odehrává v prostředí Bostonu, který leží ve státě Massachusetts. Natáčení ale probíhalo v Paramounts pictures v Hollywoodu v Kalifornii, nejstarším americkém filmovém studiu, které bylo založeno v roce 1912. (noelcoward73)
  • V čase 33:57 doktorka Isles (Sasha Alexander) říká, že našla vysokou koncentraci pylu sleziníku horského a pro upřesnění řekne, že se jedná o kapradinu. Je to nejspíš chybou v překladu, protože kapradiny nekvetou, tudíž nemohou produkovat pyl. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama