Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 3

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (455)

Handle 

všechny recenze uživatele

Na takový film je potřeba především dobrá režie, protože propojit tolik příběhů a postav není zrovna nejjednodušší. Přesto mě trailer nalákal a i přes kritické recenze jsem se na film docela těšil a nakonec si nemyslím, že se nejedná o tak špatný film. Spíš mně přišlo, že film chce toho stihnout až moc, chce co nejvíc pobavit a dojmout, no a povedlo se mu to tak na půl. Nakonec se prostě nejedná o nic vyjímečného a vlastně je to jen taková klišé romanticko-optimistická oddychovka, která neurazí (a občas je dokonce i docela vtipná). PS. Snad nejvíc nápadité mi přišly závěrečné titulky... :) A nejkrásnější moment z celého filmu? Auld Lang Syne. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Šťastný Nový rok. To se hlásá každý rok. No jo. Filmové pojetí je jedním slovem POZITIVNÍ. Jestliže očekáváte komedii budete šeredně zklamáni. Film nemá tolik vtipných scén a hlášek jak bychom očekávali. Pokud čekáte pozitivní romantický film. Jste tu správně. Film vám vlije do krve optimismus, lásku a radost. Film se především bude líbit dívkám a ženám, ale to neznamená, že se u něj mužské publikum nepobaví. Krásná hudba a samozřejmě spoustu super herců. To je Šťastný Nový rok! ( 70 procent ) ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Bleh. Klasická spleť příběhů v jeden den v jednom městě, která někde fungovala (Crash), ale tady... fíha, nikdy bych neřekl, že film se jmény jako De Niro, Swank, Berry, Pfeiffer atd. atd. se bude blížit odpadu. Americký pohled na silvestr, kde nejdůležitější věcí je pár světýlek (koule jede nahorů a pak pojede dolů, nejdramatičtější moment je, když se zastaví a málem to zničí oslavu konce roku půlce celého světa... má ještě někdo chuť zvracet?), nesmyslně namačkané davy na ošklivém Times Square a samozřejmě půlnoční polibek, je jedno od koho, hlavně když bude. Nuda, patos, senilní Marshall. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nedokoukáno. Ve třetině filmu, asi u milionté první další postavy v příběhu (mnoha příběhů) jsem už očekával KONEČNĚ konec. Pohled na progress bar zlomil moje odhodlání a následně jsem začal zlehka skákat v ději. Lehké hopsání se změnilo posléze ve zběsilé přeskakování několika desítek minut a zjišťování, ŽE SE MEZI TÍM VŮBEC NIC NESTALO! Neuvěřitelné nudné zpracování několika životních příběhů neskutečně velkého množství relativních filmových hvězd, které tu neměly ani prostor, aby dokázaly zahrát něco, na co by se dalo po filmu vzpomínat. Jedno velké hloupé vyčpělé a milionkrát jinde viděné klišé bez nápadu a bez šťávy. Takových xichtů přišlo zcela vniveč. ~ Překvapilo několik osobností: Til Schweiger za to, že se tu vůbec objevil, nečekal bych ho mezi ostatními hvězdami - má zřejmě dobrého agenta. Jon Bon Jovi a Michelle Pfeiffer tím, že bych je nepoznal. A Halle Berry za to, že ukázala, že ještě žije. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi nestalo, aby mě většinu času film vůbec nebavil a pak se vše změnilo v posledních pár minutách. Tenhle film je totiž taková klasická zaplétačka. Objeví se kopa příběhů. Často dost nezáživných a nudných příběhů. Nuda se tedy dá krájet a jediné, co mě drží nad vodou jsou samotní herci. Líbilo se mi sledovat scénu za scénou, koho známého ve filmu ještě potkám. Pak se to ale ustálí na určitém čísle a ty nudné příběhy začnou převažovat. Každopádně to rozpletení příšlo akorát tak včas. Jakmile Robert DeNiro na střeše nemocnice předvede super, i když trošku komorní, výkon, všechno pak má dost slušný spád. Najednou film, kterému jsem chtěl dát jednu hvězdičku, nakonec přikovám ke třemi. Proč? Prostě jenom proto, že na konci ty příběhy konečně dají smysl. Stejně tak možná i překvapením, že ten závěr se tvůrcům opravdu povedl. Je to divné, ale je to tak. Za ten závěr stojí za to celý film přetrpět. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Zac Efron (Paul) se po natáčení filmu Hairspray (2007) s Michelle Pfeiffer (Ingrid) do herečky údajně zamiloval a jeden z důvodů, proč přijal roli ve filmu, byla líbací scéna právě s Michelle Pfeiffer. (žvanimírek)
  • Film bol poslaný do kín pod krycím názvom "Last Romance". (dwdb)
  • Do role Laury Carrington byla původně obsazena Halle Berry, ale z natáčení odstoupila kvůli probíhajícím právním sporům se svým bývalým partnerem a byla nahrazena Katherine Heigl. Po vyřešení rozepří se k projektu opět vrátila, avšak jako jiná postava. (oje)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama