Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Za určitých předpokladů se dá říct, že Jan Kraus neztrácí svou humornou jiskru.Prima převzala perfektního moderátora(snad díky jakémusi čs má talent či co).Přesně musím říct to, co v mém předchozím komentáři s jednou malou vyjímkou. Late night show jak má být a opět oceňuji, že necenzurovaná a když ji člověk nestihne, může se dle libosti pokochat na youtube určitými částmi show(klipy se jmény osobností, které člověka zaujmou a není tak nucen se dívat na xichty, které mu iritují).Nikdy mě nepřestane udivovat, jak skvěle dostupné v dnešní době filmy a seriály jsou(zatím). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Po emigraci Honzy Krause z veřejnoprávního do soukromého prostoru se toho moc nezměnilo, ale je těžké vytvořit týden co týden tři čtvrtě hodiny trefných sarkastických poznámek. Proto se to někdy povede lépe, jindy hůře, ale vždy se najde okamžik, při kterém Kraus svou jedovatou slinou rozvibruje mou bránici. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus presunul pre závažné, trvalé nezhody svoju late night show "Uvolnete se, prosím" z verejnoprávnej ČT na obrazovky súkromnej televízie Prima. Tá mu zaručila absolutnú kreatívnu slobodu, ktorú pri tvorbe svojej relácie nutne potrebuje. Zmenil sa ešte aj názov. Ale inak všetko ostalo pri starom. Jan Kraus je stále ostrý ako žiletka. Výrečný, pohotový, uštipačný moderátor, ktorý sa do tohto druhu talk show vynikajúco hodí. **** ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nakouskování českému portu příliš neprospělo. Pokud ale skousnete množství reklam stále nabízí stejnou porci zábavy jako předtím. -- Po nějakém čase musím jen své čtyři hvězdy doplnit. Kraus se změnou stanice uvedl pořad ještě do větší pohody a ještě více tak etabloval tuto variaci na late night show do českého prostředí. Rozhodně špička v českých talkshow ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • V 18. dieli roku 2019 bolo po prvýkrát v celej histórii programu, keď sa jeden človek ako hosť objaví vo dvoch po sebe idúcich dieloch. Vedenie televízie Prima sa totiž rozhodlo, že sa uvádzanie populárneho programu Show Jana Krausa prekvapivo ujme na jeden večer práve Ján František Uher. Dôvodom bolo to, že televízia si uvedomila, že sa obľúbenému moderátorovi podarilo v predchádzajúcom dieli urobiť nevkusný prešľap, a preto dalo mladému hercovi príležitosť zasadnúť do kresla miesto Jana Krause. (Raccoon.city)
  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama