Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (134)

farfalla 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanynkou Medvídka Pú, ale tento film mě velmi mile překvapil. Animace stále zdůrazňuje, že vycházíme z knížky. Ale jako při zajímavém čtení, písmenka opouštíme a vydáme se s postavami do lesa. Text je příjemný na poslech a i když jsou zápletky ´dětsky´ tajemné a komplikované, jsou také hravé a dokážou zaujmout. Detskost se pro dospělého mění v poetickost. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nemám vo zvyku písať komentáre k rozprávkam či animákom, pretože to nie je práve žáner, ktorý sledujem a ktorý by ma zaujímal, no vzhľadom k tomu, že Medvídek Pú je moja obľúbená animovaná postavička, chcem ho po príjemnom kino zážitku aspoň takto pochváliť. Som rád, že sa tento nový film nevydal cestou "umelých" animácií, aké si Winnie the Pooh užil v svojich novších príbehoch, ale vrátil sa ku klasickému, kreslenému a pekne rozprávkovo farebnému stvárneniu. Takže sa bolo na čo pozerať, všetko pôsobilo veľmi milo a ja som si v kine parádne oddýchol pri svojom obľúbenom kreslenom hrdinovi a jeho starých známych, ktorí tu samozrejme nechýbajú. Hoci jeho príbeh nie je originálny a niečo podobné sa už dalo vidieť v jeho dávnejších príhodách, nenudil som sa ani chvíľu, tá hodina utiekla ako nič a ja som odchádzal so spokojným úsmevom na tvári;-) Jediné čo mi vadilo bol ten slovenský dabing, ale to už nie je chyba filmu a časom si to určite pozriem znovu, v CZ či ENG verzii. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Úžasná rozprávka ktorá vo mne objavila stratenú a úprimnú radosť z rozprávok. Nádherný príbeh plný roztomilého humoru, zábavných charakterov a situácií ktoré vykúzlia úsmev na tvári bez väčšej snahy. Rozprávanie príbehu je veľmi atraktívne a dokáže zaujať už od otvorenia knihy, je tu plno banálnych situácií ktoré sršia humorom, rozhovory medzi postavami sú zabijácke, a keď započítam klasickú animáciu, razom je z toho srdcovka na roky dopredu. Winnie the Pooh je rozprávkou ktorá ma srdce a ukazuje to každou jednou sekundou ... ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Na (celo)večerní animované adaptaci slavné Milneho prózy jsem ocenil, jak se život všech postav (jejichž česká jména mě /spolu se strašlivým dabingem Jiřího Knota/ vždycky pú-ovský mythus distancovala) prolíná s jejich legendou-prózou, která jako literární smršť vpadá do jejich osudů. Žel zde jen papírových. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka Disneyovského ideového terorismu. No dobře, možná "jen" mně nepochopitelné skoro stoleté davové adorace něčeho, co s kladnými vzory nemá vůbec nic společného, naopak považuje za normální ubližování druhým nebo jejich regulérní šikanu. Hlava mi nebere, jak film, který má tak krásnou vizuální stránku včetně skvělých nápadů co do techniky vyprávění (které se přelévají i do děje - viz písmena z knížky) a několik vynikajících písniček (i v plném českém překladu), může být tak morálně pokroucený. A tím nemyslím jen "tradiční" teror vůči prasátku (jejky, Pú, kvůli tvojí nenažranosti mám hlavu ve včelím hnízdě, tak hlavně žádné hlouposti - jasně, prasátko, jen do něj teď párkrát praštím klackem, abych se přece jen dostal k tomu medu), ale nově i "staré dobré ultranásilí" tygra na Ijáčkovi. Nemám nic proti tomu, když zvířátka mají červený nafukovací balónek za nějakou nebezpečnou příšeru, naopak. Ale aby se většina děje dála kvůli namyšlené přechytralosti jak štoudev tupé Sovy, a nic z toho vůči ní nevyplynulo (přesto, že všichni málem umřeli, na což se zcela vážně chystali;)), to je prostě problém, který nezachrání ani líbezný hlásek Zooey Deschanel v závěrečné titulkové písni - která je mimochodem stejně jen fígl, aby se mohlo drze tvrdit, že to má alespoň tu hodinu. Takže ode mě jistě nemůžete čekat jiné hodnocení než ZLO. 40% ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama