Reklama

Reklama

Držitelka Oscara Charlize Theron si zahrála Mavis Gary, autorku literatury pro mládež a bývalou královnu krásy, která se brzy po rozvodu vrací do svého rodného městečka v Minnesotě. Chce si připomenout dny své slávy a také oživit dávný vztah se svým přítelem ze střední, který je však šťastně ženatý a právě se mu narodila dcera. Jenže návrat domů je mnohem obtížnější, než si představovala. Mavis se naštěstí spřátelí s bývalým spolužákem, který se stejně jako ona ještě nevymanil ze středoškolských dní... (Magic Box)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (325)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu pomalejší rozjezd, říkal jsem si na začátku. Erková komedie, říkal jsem si před půlkou. Nuda, opruz, říkal jsme si za půlkou. Aspoň nějaký ty chytrý řeči s poučením, říkal jsem si na konci. Natočit film z pohledu lúzra, který není tak úplně lúzr, to chce odvahu. Finální pocit z filmu nemám tak špatnej, ale od půlky se to zvrtlo do nudnýho těžkýho dramatu, a vůbec celý děj byl víceméně o ničem, dalo by se říct k zamyšlení o životě, což je nejinspirativnější moment filmu. # příběh 5 | hudba 2 | humor 2 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 3 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $16,311,571Tržby Celosvetovo $22,750,356Tržby za predaj DVD v USA $3,139,339 //počet predaných kusov 184,036║ Reitman zaspal na vavrínoch, škoda, kariéru mal dosť dobre rozbehnutú, samozrejme že Charlize Theron to koľko toľko zachraňuje a podáva veľmi dobrý výkon, len je to v tak statickom deji, že divák si z toho takmer nemá šancu čo zobrať, čo by ho naplnilo, pobavilo, odrovnalo. /40%/ ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Reitman a Cody opat v akcii. Tentokrat ale necakajte komediu, cakajte nieco... nuz, nieco fucked-up, zatrpknute, depresivne... koniec koncov, ved taky je aj cely zivot... Minimalne teda hlavnej hrdinky :) Ked som sa cely film pozerala na Charlize, tak som si vravela: Oh my fuckin god, that is some crazy bitch! No lepsie ju ani zahrat nemohla, myslim, ze uloha bola jasna: Musi sa vam hnusit, musite nou opovrhovat celym svojim ja. A tak sa aj stalo... Cely film prakticky stoji na Mavis a o tom to je. Musim sa priznat, ze som trolilinku sklamana, ale po Up in the air to snad ani inak nejde. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Jason Reitman "umí". Nie je to rana medzi oči ako jeho predchádzajúci film, ale zas raz ma dostal. Všatko stojí a padá na božskej Charlize Theron, ktorá dodáva svojej postave uveriteľnosť, psychologickú hĺbku, no predovšetkým svojou autenticitou vlastne ťahá celý film. A nesmiem zabudnúť na vynikajúci scenár- žeby si Diablo Cody spravila takú malú sebareflexiu?:) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Příběh do rodného města navrátivší se zoufalky, která trapně oblbuje kdysi bývalého přítele, nyní ženáče otce. A následuje jedna trapná situace za druhou a vede to nakonec k tomu, že se vyspí s polomrzákem. Charlize Theron je sympatická, ale tato role mladé dospělé je smrtící. Což není její chyba! 30% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Hlavná hrdinka Mavis Gary (Charlize Theron) si v bare objedná panáka whiskey značky Maker's Mark. Vo filme Juno: Nezrelá na dieťa (2007) od rovnakej autorskej dvojky si hlavná postava od svojej hostiteľky vypýta rovnaký nápoj. (SarumanKo)
  • Jedna z figúrok vystavených v byte Matta Freehaufa (Patton Oswalt) predstavuje Nite Owla, člena tímu z filmu Strážcovia (2009). Tohto hrdinu si v spomenutom filme zahral Patrick Wilson, Oswaltov herecký kolega z Young Adult. (SarumanKo)
  • Vo filme zaznie aj skladba "We've Only Just Begun" od kapely Carpenters, ktorú použili aj v horore Pokoj 1408 (2007). (Archvile)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

20.04.2012

Moc pěkně se nám poslední dobou rozjela. V Znovu a jinak podala jeden z nejlepších výkonů kariéry a brzy ji uvidíme ve dvou filmech, které patří k nejočekávanějším trhákům letošního léta – ve fantasy… (více)

Reklama

Reklama