Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Všichni na to nadávají a já také nemůžu říct snad žádnou chválu na tento pořad. Jako většina komentujících si nenechám ujít srovnání s česko slovensko má talent, že je talentmania horší, s tím souhlasím, spousta lidí tady nadává na pitominky, co tam vybírají, na Mareše, na porotu a způsob hodnocení, s tím také souhlasím a beru jako negativní na talentmanii. Ale po tomto všem, co dál si budem říkat, mají to takle schválně, aby na to nalákali lidi, aby je oblbli a věřím, že to funguje, že ta hloupost má větší sledovanost než česko slovensko má talent a já se nedivím, protože ty jednoduché lidi to prostě baví. Já se k nim tedy neřadím, ale tímto také neříkám, že se na to někdy nepodívám, protože někdy tam sou opravdu perdy, kde takovy lidi vyhrabali, jen kroutim hlavou. Ale ať je to okopírované, hloupé apod. lidi to nezajímá oni po takové zábavě jdou a dokud tohle bude vydělávat, jako že bude, protože těch jednoduchým lidí je mnoho a těch filmových kritiků tady, co to odsoudí, málo, tak bude takových pořadů jedině přibývat. Jasný příklad ulice - je to na odpad, ale znám mraky, mraky lidí, co se na to dívají a žerou to každým dnem. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tradiční novácká show aneb šaráda s přeplaceným moderátorem bez špetky kvality (umělecké i co se týče humoru). Na druhou stranu Leoš to občas táhl (a jeho sličné pomocnice) a zbytek zvládli účinkující. Dvě talentové soutěže ve stejné době a ve finále uvidíte na obou stanicích v podstatě identické složení, jen jiná jména a tváře:). To, že Talentmánie nemá původní licenci nebyl ve výsledku takový problém(ta páčka proboha), jako naprostá sterilita a odpudivost vyřazovacích kol. Po tom ovšem přišla změna k lepšímu (a tím rozhodně nemyslím výměnu krásné Alenky Šeredové za dvojíci GS->z bláta do louže). Vyřazovací kola byla zajímavá a hlavně gradovala, i když závěrečné superfinále bylo na pěst člověku, který tento koncept (jakoby) vymyslel. Nelze upřít, že druhou půlku Nova s Markízou zvládla zajímavěji, poutavěji a obě stanice se dokázaly dostat ze dna až na slušný průměr. Jsem rád, že vyhrála ta, která měla, snad bude stále takový anděl. PS: Jak šel čas s hodnocením: po třech dílech - 1291 hodnocení s průměrem 8%, po pátém:1791/10%, po šestém 1923/10%, po sedmém 2009/10%, po osmém (soudný den): 2296/10%, první vyřazování 2511/11%, druhé 2756/10%, třetí 3001/11%. Poslední osmifinále:3391/11%. Superfinále:3616/11%. Jako tradičně přehnaně odpálená show, protože to vysílala Nova... Jinak, Nova prodala show vzhledem k sledovanosti lépe. Prima má stále co dohánět. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Talentmánie, ani v rámci konkurencie (Česko Slovensko má talent). To, čo hodnotím, je spracovanie. A kým zmysel a existenciu konkurenčného projektu chápem, zlátanina, ktorú vysiela Markíza nie je hodná ani deravého groša, pričom do nej dobytčí diváci lejú prachy každý jeden týždeň. Snaha vyťažiť peniaze už zo semifinálového hlasovania, debilná porota (Habera sa mi už zunoval, Adelka je fajn moderátorka, ale nikdy som nepochopil, prečo hodnotí talenty, who the hell is Alena Šeredová? a odkedy si Troška po svojich režijných "perlách" môže dovoliť hlasovať v talentovej súťaži?) a vypatlaný kokot Mareš mi nestoja ani za minútu strávenú pri TM. Totálna strela vedľa. (15%) ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná, nevkusná, rádoby velkolepá show bez špetky atmosféry. Tohle se Ti opravdu nepovedlo, Novo. Jen se mi líbilo, jak se vždycky něčím snažili přebýt konkurenční ČS má talent - to bylo ubohé, naštěstí to však projeli na plné čáře. Jinak proti Nově nejsem zaujatý, jako většina uživatelů tady, avšak tento pořad je prostě propadák. To se radši opravdu koukněte na ČS má talent na Primě. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Já už fakt nemůžu... Proč se mám koukat na samé reality-show a podobné "soutěže"? Já sice chápu, že se tu najde spousta jednodušších jedinců (bez pardónu), kteří se na něco podobného skutečně těší (respektive dívá), ale z jakého důvodu to má odnést normální, inteligentní divák? Kdyby mi nevadily vulgarismy, tak teď celou Novu pošlu tam, kam už pěkných pár let patří (důvody: Ordinace v růžové zahradě, Ordinace v růžové zahradě 2, Výměna manželek, Big Brother, Česko hledá Superstar, Česko-Slovensko hledá Superstar, Stahovák atd.). P.S.: A když už podobný výmaz přeci jen vysíláte, tak si alespoň odpusťte ty trapné spoty, reportáže v TN a blikající odkazy zasazené do filmů či seriálů. Díky. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama