Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se musel podívat, jak jsem ohodnotil Bojiště Země. Obojí je stejně hloupé na podobné téma. I když hloupé je slabé slovo. Dělají prostě z lidí blbce nebo jsou jen tvůrci tak blbí? Nejvíc zmutovaní jsou v tomhle filmu asi ti přeživší lidé - nejsou schopni ničeho k čemu je potřeba intelligence, skoro všichni jsou mladí a krásní a nabušení, neroste jim žádné ochlupení, ale zato mají skvěle designované oblečení. Nemohl jsem od toho filmu odtrhnout oči jak mě všechny ty blbosti fascinovaly... :-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Začiatok je ako pokrivený soundtrack z Gladiátora. Proste si predstavte, že Hansovi Zimmerovi kladivom rozbijete všetky klávesy na klavíri, vytrháte struny a ešte mu narvete harfu do prdele. Takto začína The Lost Future. Nejaký súbor zvukov, ktorý sa snaží podobať historickej hudbe v hrdzavom prevedení. Čo tu robí Sean Bean mi je záhadou. Nemali ho v Game of Thrones tak skoro zabíjať, drblo mu z toho. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Když se z vás v postapo budoucnosti stanou neandrtálci a vy bojujete o holý život, navíc s holou prdelí, tedy bez výdobytků civilizace, a vydáte se na lov naklonovaného lenochoda z pravěku, velkého jak dvoupatrový autobus (sic!), je třeba neztratit glanc. Před lovem si vyfénujte a nagelujte vlasy, mamutí lenochod vám je pak bude zvědavě cuchat tlapami a nedocvakne mu, že brzy skončí na talíři. Taky svou ofinou můžete frajeřit na ty nenažrané Kromaňonce zkřížené se zombíky. To jim rozhodí sandál a vy jim díky okamžiku překvapení zarazíte pidlu do zad(ku) až po kostrč, aby si přestali vyskakovat. A že jim to šlo! Za skoky do výšky i do dálky by na postapo olympiádě s přehledem brali zlato! A ostatně i sříbro, bronz a pazourek! Potud dobrý. Pak ovšem na scénu nastoupil Boromir a celou tu apokalypsu katastrofálně pohnojil. Utrousil „follow me“ a „believe me” a myslel to vážně. Cože? Věřit?! Jemu, proradnému syčákovi? (Frodo by mohl vyprávět). Jenže Kaleb LOTRa nečetl a Dorel byla sto let za opicema (přestože žila v budoucnosti), ta neuměla číst vůbec, takže za Boromirem šli jako ovce k němu domů. Tam vylezla z hradu Boromirova stará (s ještě lepším účesem než oni) a hned toho svého debila zprdla na tři doby, co jí to tahá domů za póvl. A taky prskla na Trska (synáček jak z katalogu IKEA), že si s nimi nesmí hrát, páč jsou nakažení a stejně brzy natáhnou brka. Nakonec ale šla do sebe a pozvala je dál. Dokonce pak po večerce Kalebovi (zřejmě v rámci vzdělávání, protože Kámasútru taky ještě nečetl) předvedli s Boromirem live-sex! Tím mě potěšili a dožrali zároveň, protože si před stykem zapomněli sundat bederní roušky :-( Ve stejnou dobu se přeživší zbytek tlupy schovával před zombíky v jeskyni a náčelník zodpovědně řešil, jestli se mají napřed pomodlit a pak se nechat sežrat, nebo jestli to modlení můžou vynechat. A pak už se to mrvilo všechno a fest, tak už jen shrnu to nejpodstatnější: Dorel si umyla vlasy, protože se s Kalebem chystali do města na nákupy. Savan jel s nimi a v rozvalinách N.Y. si jako King Kong zašplhal po mrakodrapu hojně porostlém břečťanem. Pak nechali padoucha dostatečně se vykecat a tím se znemožnit před dcerou, čmajznuli mu žlutý prášek a všichni si šňupli. Následkem toho měli pocit, že zachránili lidstvo a byli děsně happy. Na rozdíl ode mě. Jedna hvězda za ten břečťan a druhá za zdevastovanou knihovnu bez poloviny střechy, to byla znepokojivá vize budoucnosti (už dnes nám lidi skoro nečtou!). :       R.I.P. lenochod. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu smutná záležitost. O kvalitách filmu dokonale vypovídá slovenský distribuční název. ,,Příběh" je naprosto absurdní a romantická zápletka je k pláči (a to né, protože jsem od přírody měkota). Lepší hudbu a efekty si můžete vychutnat i třeba v Nora Roberts: Polární záře. Jednu hvězdičku dávám za ,, vždy umírajícího" Seana Beana a docela příjemnou Annabelle Wallis. Ale jinak, nikomu nedoporučuji, zkazí vám to večer. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// PLUS: Annabelle Wallis, Sean Bean a Sam Claflin, celkem zajímavé prostředí, ucházející akce MÍNUS: největší škoda je v tom, že se z námětu dalo vykřesat mnohem víc, mohlo to mít větší rozpočet a nějaké efekty, to že je to trochu hloupé se dá odpustit, mohla tu ovšem být výraznější hudba***Celkem 50%***Ztracená budoucnosti je sice ztracená, ale čas u ní strávený není ztracený. Pokud nečekáte béčkovou podívanou, ale jen hloupý céčkový film, budete nejspíš překvapeni a možná i spokojeni. Příjemný byl nádech tajemna a ten fakt že se může zpočátku divák domnívat, že se děj odehrává v pravěku./// PS: tedy za předpokladu že nečetl oficiální text distributora nebo můj komentář :-) ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama