Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Budoucnost pana Fazolky se ztrácí přímou úměrou s jeho soudností při výběru rolí. Ještě pár takových a zajisté jej brzy uvidíme v nějakém laciném fekálním pornu. Kdo by to před pár lety řekl, že takový slavný lovec Skurut-Hai tolik poleví ze svých standardů a po pádu Mordoru nebude váhat lovit v Durinském lese "strašlivé mutanty" v podobě kulhajících negrů s ksichtem od mouky! A to v nějaké céčkové náckovské produkci, která patrně neměla týden do čeho píchnout, když si Zimir odskočil na prázdniny do Istanbulu zbitchovat své čtyři manželky. Nádherný komparz mu při tom dělá přeživší skupinka dokonale osvalených, čistých a naondulovaných postapokalyptických Homoerektů, kteří sice hlady živoří v jeskyních na úrovni doby kamenné a když na to přijde, žerou syrové maso, nicméně jejich lesklé, zářící a perfektně upravené vlasy bez lupů nasvědčují tomu, že konec světa přežil kromě nich i nějaký ten vlasový stylista firmy Loreal. Ale to už je jiný příběh, který doufám zůstane jen na hebkém, třívrstvém, neškrábajícím papíře!!! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad utopený v nezajímavé režii a neskutečném castingu. Sledovat nějakou modelku a dva modely zastřižené přesně podle Gillete Mach-3 běhat půl hodiny po lese, to je fakt jen pro otrlé nátury. Jistou zajímavost, nápad i scénář to má, Sean Bean a jeho žena se snaží podávat alespoň trochu uvěřitelné výkony, ale ta tuctovost zpracování a ta školka modelů a modelek to celé sráží do propasti. Hodně, ale skutečně hodně mi to připomnělo italské scifi remaky, třeba 2019: Dopo la caduta New York. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Zaciatok filmu bol najlepsi, ked tam zaostali bojovnici superili s neznamym tvorom, za ucelom zjest ho na veceru:) Cely priebeh filmu bol nudny. Skupina ludi sa vybrala hladat jedno znicene mesto, kde ma byt ich zlty prasok, ktory ich vylieci od nakazy. Takzvani mutanti, ktori napadli ich dedinu boli dost primitivni a suboje s nimi boli nazazivne a nevyvola to vo vas strach z nich ako utocia na osadnikov. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, jak se každý horší film snaží kamuflovat svou nedokonalost obsazením několika hot chicks, popřípadě ještě zařazením erotické chvilky mezi hlavními hrdiny. S tím bych samozřejmě neměl problém. :-) S celkovou kvalitou už však problém mám. Je to někde na úrovni Kroniky mutantů či Soudného dne. Pokud chcete skutečnou akční a zábavnou postapokalypsu, doporučuji Vodní svět. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Další z filmů televizní stanice Syfy, v tomto případě bych řekl, že jeden z těch lepších (to ale neznamená, že bych to měl někomu doporučovat). Hlavní devízou filmu budiž zvučné jméno Seana Beana. První polovina je velmi koukatelná, ale bohužel postupně film ztrácí tempo a ke konci už to je obsahově docela prázdná trapárna. Pozor SPOILER - trojice hrdinů si to nakráčí k chamtivému záporákovi jakoby nic, před nosem mu seberou drahocenný prášek a hajdy zpátky do lesa. Záporák je ale potvora nenažraná, a tak se vydá za nimi. A když už je skoro čapne, tak vše vyřeší všudepřítomný (a neprůstřelný) Sean Bean. No, tohle vymyslet věru asi nebolelo :-). Nicméně ty nakažené bestie jsou docela fajn, škoda že těch bitek s nimi nebylo víc. Celkově to je typické televizní béčko, ale viděl jsem už i větší kraviny. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama