Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.1/10] | me: V poriadku.... Film, ktorý začal ako ďalšia bečková akčná záležitosť dokázal predsa len trošku viac. Moje očakávania boli síce nulové, no kdesi v podvedomí som vedel čo ma čaká - čo sa po dejovej stránke aj naplnilo, ALE to čo ma milo prekvapilo boli práve brutálne tvrdé momenty a situácie, ktoré vyňali film z tradičných koľají tohto žánru a priniesli predsa len niečo čerstvé a zaujímave (niečo čo som veru nečakal :)). A práve vďaka tomu neostávam sklamaný... The thing about fairy tale endings, is that they're bullshit. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ultrapříšernej filtr na kameře mě málem donutil film hned po několika vteřinách vypnout. Zvlášť, když se přidal příbuznej Kočků jako mafióso Polo, to už na mě bylo trošku moc. Další balkánskej "trhák", říkal jsem si. Mno, filtr jsem jakštakš rozsekal svou televizí, jež má prostě dokonalý funkce obrazu a starýho Kočku jsem pak pustil z hlavy, protože jsem začal řešit logický hovadiny, který na vás tu a tam bafnou, takže po přimhouření obou očiček je to za tři shurikeny. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme a Scott Adkins podali celkem slušné výkony, čímž výrazně pomohli k celkové kvalitě tohoto filmu. Ta byla dosti průměrná, ale našlo by se tu několik velmi podařených akčních scén. Jedinou kaňku na tom všem, bylo to, že v závěru to tlusté prase (hlavního záporáka) nekuchla Van Dammova dcera Bianca (no tady vlastně manželka Adkinse. Na rozdíl od mnoha dalších, jsem si tento kousek docela užil a ani se u něj moc nenudil. Je ovšem pravdou, že bitek tu mohlo být daleko víc, když už tu máme dva frajery a machry přes bojové umění… ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Chátrající Van Damme, neprominutelně nevyužitý Adkins, vyblitý vizuál (takhle mizerný kamerový filtr jsem dlouho neviděl) a... A dál už vlastně nic. Vůbec nic. Ten film nemá co nabídnout - akce je minimum (je jí málo a navíc vždy krátká a zcela obyčejná), zápletka nezáživně zpracovaná a emoce, o které se to docela dost snaží, nefungují. Jediným světlějším momentem je vzájemný duel hlavních "hvězd", ale i ten mohl být daleko lepší... Sice jsem rád, že ikony žánru o Adkinsovi vědí a spolupracují s ním (viz EXPENDABLES 2, UNIVERZÁLNÍ VOJÁK 4), ale pokud ho budou topit v takovýchto nudných srágorách, kde mu ani nedají příležitost pořádně předvést své úchvatné bojové schopnosti, tak možná brzy skončí na úřadu práce... 30 - 40 % ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jakou kvalitu mají filmy s JCVD posledních let, ví asi každý. Tohle je ale naprostá pecka. Jean Claude hraje nájemného zabijáka a své paže moc nepoužívá. Druhého zabijáka hraje Scott Adkins, což ve své kombinaci přináší opravdu zajímavou podívanou. Tento ponurý film je natočen velice, velice realisticky - takovým tím francouzským stylem. Až po zhlédnutí jsem zjistil, že film je dílem americké provenience. Čemuž jsem téměř nechtěl uvěřit, za což jsem ale velice rád. Protože tady je cesta a důkaz toho, že i USA umí natočit "francouzský" film. Dvojnásobně jsem rád proto, že mám už po krk všech těch intelektuálů, co upřednostňují francouzskou kinematografii. Ano, film je ve francouzském stylu, ale je v něm něco navíc. A tím něčím jsou hvězda akčních filmů a možná novodobá hvězda akčních filmů. Film je v některých fázích dost brutální. Za povšimnutí stojí poslech angličtiny z úst různých herců. Protože ve filmu hrají herci různých národností, i angličtina je pořád jiná. Doporučuji tedy zhlédnout film v originálním znění. PS: Ubližování milované osobě, když jste přivázán a nucen beznadějně jen přihlížet, je tou nejstrašnější a nejkrutější věcí na světě. Odmítli byste nabídku zabít takového hajzla? ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kde Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) zmlátí souseda, který předtím zmlátil pro změnu svoji přítelkyni, zůstane na zemi po souboji pásek. V následujících záběrech se však již znova pásek neobjevuje. (masekjc)
  • Ve scéně, kde Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) přebírá diamanty za odvedenou práci, se na stůl vysype jeden diamant z pytlíku. V následujícím záběru, kdy po nich Brazil sahá, je však diamant zpět v pytlíku. (masekjc)

Reklama

Reklama