Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Dávat něčemu takovému 5 hvězdiček, fakt ne. Záhadně opuštěné sklady, kde se vzaly tu se vzaly jen tak opuštěné bez majitelů. Ne, je to hezky připravené a načančané jako prase. Jinak při nudných dnech, když pominu ,,hraný dokument" se na to dá jen tak podívat a zjistit, co vše za věci používané k životu mohou existovat... ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Pawn Stars, se tenhle pořad strašně rychle zají. Otevře se sklad, pak se minutu přehazují, následuje vyklizení. Nic tam není, pořád nic…najednou záběr na vykulené oči, dramatický podkres..reklama. Borec ohodnotí, následuje konečný součet, respektive jeho odhad. Jednou, dvakrát fajn, ale sledovat v podstatě pořád dokola to samé, dost rychle omrzí. Včetně těch strojených konfliktů. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tohle si buď budete užívat, nebo nenávidět, oboje ze stejných důvodů - je to sonda do dost podivného světa, ze kterého se vytáhli ti největší exoti, magoři a podivuhodné existence, kteří pronášejí svá moudra o tom, jak obchodovat s obsahem skladů, kontejnerů a kdejakých jam, co kdo kdy opustil. A jako nááááhodou, tam vždycky někdo najde nějakej starej, sběratelskej kousek, na kterém není ani milimetr prachu. Jóó, jasně. Sledovatelné to ale je, když máte prst připravenej na tlačítku pro přetáčení, takhle je z dvaceti minut rázem snesitelných pět. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když je nuda, tak sem tam na nějaký ten díl mrknu, ale že bych to musel sledovat pravidelně, tak to teda ani náhodou. Občas se však dá v některé kóji skutečně narazit na něco velmi zajímavého a cenného. A tady se tedy sešla partička (ne)pěkných kokotů a slepiček – co přišli se přehrabovat v tom všem bordelu, aby vydělali nějaké to „love“. Škádlení ocasa Davea Hestera a buřta Reneho Nezhody či s ostatními – to nikdy neomrzí. Na víc jak průměr to však nevidím…kvalita jednotlivých dílů je totiž dost odlišná… ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Mám ten seriál rád. Narozdíl od Mistrů aukcí zde někdo odjíždí nas*anej s prázdnou, někteří, ještě víc nas*aní prodělali a sem tam někdo fakt happy, že se trefil. Baví mě na to koukat, a je i vidět, že ne vždy se zadaří. Najde se předmět "hmmm mohl by mít cenu tak 2 000 dolarů!" přijde k vetešníkovi a ten se mu vysměje a nabídne mu dolar. Jo to je pak prdel čumět na ty smutný xichty! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jmění dražitelů a aukcionářů se liší. Barry Weiss vlastní 9 milionů amerických dolarů, Dan Dotson 3,5 milionu, Dave Hester 3 miliony, Darrell Sheets 1,5 milionu, Jarrod Schulz 700 tisíc, Brandi Passante 700 tisíc a Nabilla Hannis 10 miliónů amerických dolarů. (San Miguel)
  • Jarrod bol trikrát zadržaný za distribúciu psychotropných a omamných látok. Za svoju nerozvážnosť si odsedel celkovo šestnásť mesiacov v štátnom väzení. Prvá možnosť angažovať sa v tomto odvetví dostal od svojej tety, ktorá vlastnila skladovacie zariadenia. Predtým sa ešte snažil preraziť v biznise s hypotékami, ale márne. Postupom času si so svojou partnerkou otvorili bazár. A ako sa dostal k účinkovaniu v reality show? Úplne náhodou. S producentmi show sa stretol na aukcii v Harbor City v Kalifornii. Mal to šťastie, že práve riešili, koho by do novo vznikajúceho programu obsadili. (Raccoon.city)
  • Barry Weiss patrí medzi najobľúbenejších účastníkov relácie a ženy mu dokonca ponúkajú schôdzky a posielajú darčeky. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno