Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka TV diváka. Tohle má k “reality show” blízko asi jako wrestling má k “bojovým sportům”. Oboje je neskutečná komedie a divadlo na tupé publikum. V každém skladu co vydražili za 5,50 je kufřík s bouchačkou (ideálně historickou) nebo nějaký nevídaný super drahý skvost. Výdělek je vždy jistota desetinásobku… a ty jejich kecy do toho. Neskutečný. Navíc až komické je, že vždy co “najdou” prodají. 100% případů. Neexistuje, aby kupující/odborník ve finále řekl: “NE! Za tolik to nekoupím, zase si to odneste.” ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a zábavné, za málo peněz hodně zábavy. Oproti ostatním skladovým pořadům jsou pozitiva, že své nalezené věci prodávají (ve Válkách skladů řeknou, že to stojí tolik a tolik a basta, takže ekomika kupování skladů v reálu je tady přesvědčivější ). Na druhou stranu co sklad to úspěch , což budí dojem, že je to nahrané, nebo, že si vyzobou tvůrci jen to, co potřebujou. ()

Reklama

Stumbleine 

všechny recenze uživatele

Podobná vykonstruovaná krávovina jako "American digger" . Na šmukách, které tito dva chlápci v garážových aukcích nakoupí, téměř vždy prodělají. Krámy z garáží jsou vždy dvacetinásobně nadhodnocené a prodej je vždy a zaručeně předem domluvený a jedná se pouze o špatný herecký výstup - protagonisté ve skutečnosti nevydělávají na prodeji veteše, ale na sledovanosti této "show". Z nějakého důvodu mě to ale celkem baví a když na to náhodou narazím v televizi, nepřepínám =) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Totálna nuda. Absolútna chujovina. Dvaja americkí, nevzdelaní kreténi, akýsi Allen Lee Haff a jeho evidentne mentálne zaostalý (homosexuálny) partner Clinton "Ton" Jones, kupujú na buranských aukciách starú veteš a potom sa ju snažia speňažiť. Neviem, čo má byť na tom zaujímavé. Navyše mi je ten nevkusne potetovaný, debilný tučniak Jones tak protivný, že by som mu najradšej rozmlátil tú jeho prasiaču hlavu roxorovou tyčou a potom mu ešte pre uspokojenie poskákal po tom vypasenom bachore. Nemienim sa viac pozerať na týchto nesympatických trotlov, čo sa s radosťou hrabú v odpade. Pretože tento ich úbohý televízny projekt je tiež odpad! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to americky velkohubé a namyšlené, ale zase je poměrně napínavé objevovat v krámech ležících léta ve skladech pravé podklady. A navíc tam dávají zajímavosti z historie. I když ve srovnání s anglickými pořady o starožitnostech je to nepříjemně založené hlavně na penězích a chybí tomu uměřenost a kultivovanost, protože ty dva chlápci jsou strašný burani. /10. 2. 14./ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama