Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Dávat něčemu takovému 5 hvězdiček, fakt ne. Záhadně opuštěné sklady, kde se vzaly tu se vzaly jen tak opuštěné bez majitelů. Ne, je to hezky připravené a načančané jako prase. Jinak při nudných dnech, když pominu ,,hraný dokument" se na to dá jen tak podívat a zjistit, co vše za věci používané k životu mohou existovat... ()

Tonula 

všechny recenze uživatele

VÁLKA SKLADŮ by se možná měl jmenovat válka majitelů bazarů. V každém díle jsme svědky souboje o obsah skladových prostor, o kterém nikdo neví, zda je výhrou v loterii nebo naprostým propadáke. Viděl jsem několik dílů a nemohu říct, že bych si našel jednoho z kupujících, který by mi byl sympatický. Prvek tajemství, kterým je seriál prodchnutý, ale dává každému dílu příchuť něčeho nepoznaného, takže i když se princip opakuje stále dokola, každý díl je v něčem nový. Kóje nabitá až po strop krabicemi může být klidně skladem papíru, stejně jako téměř prázdná kóje může pod hadrou v koutě schovávat starožitnou zbraň v hodnotě desítek tisíc dolarů.3* ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Na jedno podívání dobré, ale pak už je to o tom samém. Možná by mi to bylo sympatičtější, kdyby tam nebyli ti samí lidé, kteří nepůsobí zrovna nejlepším dojmem. Je to stále na jedno brdo. Buď budou mít štěstí a koupí si dobrou garáž plnou harampádí a nebo ne. O tom to je. Někdy je i zajímavé, co najdou, ale jinak je to o ničem. Nic mi to nedá.. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Typical american assholes. Věta, kterou německý recepční ohodnotil rodinku Griswoldů, sedí i na účinkující v této "reality show". Je tu pár tlusťochů, kteří si zvedají ego vzájemnými urážkami. Jeden zastydlý puberťák a MILFka, která mu dělá chůvu. Většinou pozitivně naladěný nigga, kterého by ve filmové verzi hrál Anthony Anderson. Mary, která obvykle koupí ten nejhorší crap, ale občas na něm vydělá. To se obvykle nedaří extravagantnímu staříkovi Barrymu, který přeplácí kóje, aby mu neuteklo nic, co by chtěl přidat do svých sbírek. Stejně jako u zastavárníků i tady je zajímavější zboží než samotní účinkující, ale protože Chumlee a spol. jsou o něco zábavnější, tak tady dávám o 1 * míň. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem si na tento pořad musel zvykat, protože jsem předtím viděl Auction hunters , ale když jsem si na ten souboj čtyř borců ( velice dobře vybrané různé typy osobností a velmi showmenské ale nepřehrávající ) musím ho hodnotit výe. Jen se mi nelíbí, že tam oceňujou věci od oka a bere se to jako, že to vydělali ( to je oproti Auction hunters kde dostávají prachy na ruku hendikep ) , ale zase jsou tady natvrdo ukázány neúspěchy a prohry. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jmění dražitelů a aukcionářů se liší. Barry Weiss vlastní 9 milionů amerických dolarů, Dan Dotson 3,5 milionu, Dave Hester 3 miliony, Darrell Sheets 1,5 milionu, Jarrod Schulz 700 tisíc, Brandi Passante 700 tisíc a Nabilla Hannis 10 miliónů amerických dolarů. (San Miguel)
  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)

Reklama

Reklama