Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Čo ma trochu dosť dráždi, podobne ako pri konkurenčných STORAGE WARS je ako ostentatívne sa tu vyzdvihuje čiste finančná hodnota často zaujímavých predmetov, ako veľmi sme zarobili... - pravdaže, môžu tratiť rovnako ako získať, ale dosť pochybujem, že by boli celkovo v mínusoch, keď to ešte vysielajú pre telku. Proste o nič iné nejde, než o ich zábavu a hlavne PRACHY, hoci plusom týchto dvoch rovnako nie najsympatickejších chlapíkov je, že tie veci aspoň aj často vyskúšajú... ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka TV diváka. Tohle má k “reality show” blízko asi jako wrestling má k “bojovým sportům”. Oboje je neskutečná komedie a divadlo na tupé publikum. V každém skladu co vydražili za 5,50 je kufřík s bouchačkou (ideálně historickou) nebo nějaký nevídaný super drahý skvost. Výdělek je vždy jistota desetinásobku… a ty jejich kecy do toho. Neskutečný. Navíc až komické je, že vždy co “najdou” prodají. 100% případů. Neexistuje, aby kupující/odborník ve finále řekl: “NE! Za tolik to nekoupím, zase si to odneste.” ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V časoch, kedy som bol maniak do TV-programov na kanáli Discovery Channel, som ulietaval aj na tomto kúsku. Hlavní protagonisti sú v skutku sympatickí (teda čo sa týka ich správania, nie výzoru). Rozhodne každý pozorný divák jasne vidí, že toto je jeden z programov, ktoré sú dopredu predpripravené, ale komu to vadí? Baví to a to je hlavné. Niekedy sa človek smeje, čo vytiahnu za starožitnosť, po ktorej predaji by ste už nikdy nemuseli pracovať. Často krát je zisk aj viac ako 5.000 dolárov. Ja len verím, že nik v Amerike nenaletel a nezačal utrácať reálne peniaze za nejaké sklady a veci, čo si myslí, že sú vzácne. Rozhodne sa jedná o jeden z tých zábavnejších TV-programov. ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

První díl, který jsem viděl, mě nenadchnul. Potom ale jakoby naschvál jsem často sedal k tv ve chvíli, kdy pouštěli tento pořad a postupně si mě získal. Kluci jsou sympatiční, jde jim to od ruky i odpusy. Mám rád staré věci, protože jsou z pravidla kvalitnější, než většina dnešních rychloobrátkových šuntů. Toto by mě taky bavilo :D! Hodnocení Odpad se tady opravdu nehodí. Myslím, že to nemůže nikoho urazit ani popudit. Mrzí mě jen, že jednou nešikovně otevírali trezor a spálili pistol. ()

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě baví, když najdou něco, co k provozu potřebuje baterie a ejhle! Ihned po vytažení ze skladu to jezdí / bzučí / pípá / vyrábí kokakolu. Ať už koupí cokoli můžete si být jisti, že uvnitř v nějakém kufříku je buď váza z dynastie Ming nebo meč krále Artuše. Vypovídající hodnotu to nemá žádnou, protože je to vše nahrané. Ale na druhou stranu - pokud na to přistoupíte tak se u toho ta půlhodina života utratí celkem snadno.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama