Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

greigor 

všechny recenze uživatele

Neznám lepší věc, na kterou se dá během zkouškovýho koukat. Je to akorát tak krátký, aby u toho člověk nezabil půl dne, akorát tak vtipný, že to je jen o trochu zábavnější než učení, a konečně, dostatečně to motivuje. Člověk totiž vidí, jak může dopadnout, pokud se vykašle na školu. Btw, nic nezvedne náladu líp, než týpek, kterej tvrdí, že prodá 200 starejch CD po 5 dolarech. ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Mám ten seriál rád. Narozdíl od Mistrů aukcí zde někdo odjíždí nas*anej s prázdnou, někteří, ještě víc nas*aní prodělali a sem tam někdo fakt happy, že se trefil. Baví mě na to koukat, a je i vidět, že ne vždy se zadaří. Najde se předmět "hmmm mohl by mít cenu tak 2 000 dolarů!" přijde k vetešníkovi a ten se mu vysměje a nabídne mu dolar. Jo to je pak prdel čumět na ty smutný xichty! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když je nuda, tak sem tam na nějaký ten díl mrknu, ale že bych to musel sledovat pravidelně, tak to teda ani náhodou. Občas se však dá v některé kóji skutečně narazit na něco velmi zajímavého a cenného. A tady se tedy sešla partička (ne)pěkných kokotů a slepiček – co přišli se přehrabovat v tom všem bordelu, aby vydělali nějaké to „love“. Škádlení ocasa Davea Hestera a buřta Reneho Nezhody či s ostatními – to nikdy neomrzí. Na víc jak průměr to však nevidím…kvalita jednotlivých dílů je totiž dost odlišná… ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé, aké vzácnosti môžete v Amerike nájsť v opustenom sklade. Až na to, že všetky vzácne kúsky sú pred natáčaním zapožičané od zberateľov a sú do skladov nastražené pre oko diváka. Aj to prihadzovanie je nahrané a celkovo je celý program braný skorej ako reality show. Na Barrym je evidentné, že to robí z recesie. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Na jedno podívání dobré, ale pak už je to o tom samém. Možná by mi to bylo sympatičtější, kdyby tam nebyli ti samí lidé, kteří nepůsobí zrovna nejlepším dojmem. Je to stále na jedno brdo. Buď budou mít štěstí a koupí si dobrou garáž plnou harampádí a nebo ne. O tom to je. Někdy je i zajímavé, co najdou, ale jinak je to o ničem. Nic mi to nedá.. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Barry Weiss patrí medzi najobľúbenejších účastníkov relácie a ženy mu dokonca ponúkajú schôdzky a posielajú darčeky. (Raccoon.city)
  • V jednom sklade sa našla dokonca urna s popolom psieho miláčika. Ostatky boli vrátené majiteľovi. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama