Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

exhoubus 

všechny recenze uživatele

Pořádně povedená blbost. Beastie Boys jsem nikdy neposlouchal, ale tenhle klip včetně hudby se jim opravdu povedl. Vlastně ani nemůžu říct, která část se mi líbila nejvíc, všechny byly stejně dobrý. Před zhlédnutím tohoto filmu doporučuji vidět i původní videoklip (You Gotta) Fight For Your Right (To Party), na který film navazuje. ()

Aktamix 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný nářez! Ta loupež piv je maximální...suverení bugr v ulicích. Obsazení skvostné....pan Frodo mi vůbec nevadí...hotovej Ad rock. Sebeironie a zábava, závěrečný piss fight jsem nečekal a nechápu z toho v úžasu do teď....takový promo jsem ještě neviděl....a to album je skvělé mimochodem....no a nakonec ten zásah policie....no je to nářez..must see!! ()

Reklama

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Strašná kravina s našlapaným obsazením. Úplně nejníž nejdu jenom protože mám některé z těch herců opravdu rád. Nechápu, prostě nechápu z jakýho důvodu natočili zhovadilou zbytečnost jako je tohle. Hrají si na kretény za doprovodu naprosto odpudivé "hudby". O ničem jiným tento "film" vážně není. Kvůli té odpornosti co mi půl hodiny hrála z repreáků jsem je pořád ztišoval a ztišoval, až jsem nakonci skoro neslyšel "dialogy". Kdyby to natočil někdo, kdo má alespoň špetku talentu, tak to třeba nemuselo dopadnout natolik strašně. Ale takhle je výsledkem totálně amatérské video, plné profesionálních a často i kvalitních herců, kteří bohužel nemají možnost hrát - jenom se blbě tlemí a ultratrapně pózují. ()

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hodnocení jsem čekal víc. Lehkou nelogičnost bych odpustil, kdyby mě to alespoň nějak zvlášť bavilo. Cca v půlce to začlo být celkem zajímavé a očekával jsem nějakou zajímavou pointu, místo toho jsem ale dostal - pro někoho možná vtipný - závěr, který ve mě vyvolal ten pocit trapnosti jaký mívám, když mě někdo přemluví abych s ním sledoval nějakou přiblblou komedii. Tenhle druh humoru zkrátka nemusím. Zpočátku jsem to viděl na 3*, slušný konec to mohl vytáhnout na 4*, ale místo toho to stáhnul na 2*. ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Joo kdybych věděla, že jsem se prvně měla podívat na videoklip Beastie , tak se pak na tady tohle nedívám s "černýma brýlema", že.Tak trochu větší úlet... a i když tam byl Seth Rogen, tak to asi lépe poberou ti, kteří někdy poslouchali nebo aspoň ví, kdo to Bestie boys jsou, což já absolutně nejsem. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filme sa objavili skutoční členovia skupiny Beastie Boys preoblečení za policajtov. (ludovit14)

Reklama

Reklama