Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

Easykk 

všechny recenze uživatele

Skvěle bláznivý video s bandičkou pomatenců, který už jsem povětšinou někde viděl... do Saurona!! ale nevim kde a i kdyby mě píchl Zelenej sršeň do Prstenu nebo mě zakopali Pevně spoutanýho někde v podzemní boudě tak si to nevybavim. Jo a výborná hudba, fuckt nechápu co máte a co taky čekáte od Beastie Boys? ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na to, jak ultimátní zábava to podle proma měla být, to byla jenom ultimátní nuda (vyjma chcaní, kde jsem se fakt řehtal). Nicméně bylo úžasné vidět v pouhých třiceti minutách několik desítek známých ksichtů, kteří si tuhle šaškárnu natočili vážně jen pro srandu a následně se spolu pravděpodobně velmi slušně zničili. 40% ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

I kdyz vlastne puvodne slo o reklamu na novou desku, jedna se o vynikajici kratky film, kde je skvela hudba, fungujici humor, presne spravna uroven reminiscence, absurdni mnozstvi vtipnych camey a hlavne typicka hravost, ktera provazi celou karieru Beasties. Bohuzel o rok pozdeji se, kvuli smrti Adama Yaucha, z tohota dila stal jakysi pomnik jedne hudebni ery, ktera nenavratne skoncila spolu s koncem Beastie Boys. A tuto eru Fight For Your Right Revisited zvecnuje dokonale. ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Joo kdybych věděla, že jsem se prvně měla podívat na videoklip Beastie , tak se pak na tady tohle nedívám s "černýma brýlema", že.Tak trochu větší úlet... a i když tam byl Seth Rogen, tak to asi lépe poberou ti, kteří někdy poslouchali nebo aspoň ví, kdo to Bestie boys jsou, což já absolutně nejsem. ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

beastie boy adam yauch ukázal, že klipovitost mtv nemusí bejt zkratkovitá, ale může bejt i filmová, k čemuž mu dopomáhaj hvězdy současnýho us filmu. citovat sám sebe se vyplácí, citovat ostatní se počítá. kick it!!! každej detail tohodle filmu je něčim podloženej a na požádání o tom napíšu diplomku.howgh...http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filme sa objavili skutoční členovia skupiny Beastie Boys preoblečení za policajtov. (ludovit14)

Reklama

Reklama