Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Takže, děti, dáme si příklad. Mikuláš dluží kamarádovi nemalou částku. Jelikož však nemá u sebe žádnou hotovost, ale jen zásoby zlata, rozhodne se uhradit dluh ve zlatě. Když tedy 1 Kg zlata stojí cca 55000 USD, kolik kilogramů zlata si musí Miky nabalit sebou do batůžku, chystá-li se jít ke svému kamarádovi dorovnat účet ve výši 10 000 000 USD? ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Celkom priemer. Úvod super. Tak od dvadsiatej minúty filmy kvalita klesá. Koniec je hodne prestrelený, ale šťavnatý. Cage je v pohode, ale našiel by som tak dva zábery, ktoré by mohli rozšíriť jeho zbierku "N. Cage is loosing his shit". Akcie nie ani málo ani veľa. Kvalita občas pokuľháva. Nejaká naháňčka, nejaké krátke bitky, trochu strieľania. Nickovi uznávam, že konečne vidno aspoň stopy po jeho tréningu wing chun. Inak West sa nepretrhol. Originalita nula a tona nelogickostí. Priemer nad priemer. ()

Reklama

Henk123 

všechny recenze uživatele

For god's sake. Dneska tohle, příště obsazen do pokračování Twilght ságy do hlavní dívčí role a pozítří ovládnou svět obří hamburgry a pak si až teprve N. Cage uvědomí, že tu něco hapruje. Už je asi úplně mimo nebo hrábne po každym kšeftu hlava - nehlava nebo spíš mozek - nemozek. Unesená dcera, 12 hodin, 10 milionu dolarů - ! někdo si dal napilno ! - to tu ještě nebylo, něco jako by natočili nový díl ''Rychlých Prachů'' a chtěli tim zbořit svět. Lidstvo už je přesyceno. Nic víc než jedna hvězda pro Nicolase ze soucitu. Takže tak. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Priemerné, predvídateľné od piatej minúty, tuctové a bez nápadu, ale zasa s Cageom v total béčkovej forme, a nenudil som sa pri tom ani sekundu. Ak náhodou momentálne nemáte potrebu zapojiť do diania aj mozog, dá sa to sledovať. 50%, tretia hviezda zo sympatií a tiež som rád, že od vynikajúceho Detachmentu s Brodym, som zas mal niekde možnosť vidieť Sami Gayle. Filmy ako Stolen jej kariéru nespravia, tak uvidíme, čo prinesie Congress. Teším sa na to... Edit: Musím to znížiť. Tri dni a netuším o čom to bolo. Jediné čo zostalo je blbý pocit a pekná tvárička slečny Gayle. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemna zanrova jednohubka, ktoru drzi nad hladinou zabavy prekvapivo rezia. Akcne sceny su dobre natocene a film ma neskutocne rychle tempo, takze aj ocividne nezmysly v scenari sa daju odpoustit. Cage je prekvapivo silno utlmeny (trapny je snad len v jednej scene na zaciatku) az mi ho bolo skoro luto. Jedinym a podstatnym problemom tohto filmu je zaporak, ktory je neskutocne trapny a otravny. Ani na chvilu som neveril, ze by z neho mal ist strach. V scene, ked jedna postava povie, ze sa ho boji jeho dospely syn som vyprskol od smiechu. Napriek tomu sa jedna o zabavnu zanrovu jednohubku na jedno pozretie. 5/10. P.S.1: Kopa scen v tomto filme bola dost neoriginalnych a keby sa zmenilo par detailov, tak by sa to kludne mohlo volat: Fugitive 3: Stolen. :-). P.S.2: Som zvedavy ako dlho bude este Cage tocit filmy s rozpoctami kinofilmov, ked ich vobec neuvadzaju do sirokej kinodistribucie. Seagal, Van Damme a spol. mu uz drzia miesto vo svojej lige. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama