Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

liskam 

všechny recenze uživatele

Místy slušný thriller, místy strašná blbost. Stejně tak výkon N.Cage. A teď, kdo za to může..? Režisér podle mě vůbec nezvládl klidnější části filmu a scénář byl naprosto otřesnej. Klady jsem viděl ve střihu a hlavně v hudbě, která velice slušně podtrhávala akční scény. Přesto pouhých 55% Celková naivita a trapnost agentů FBI byla i na mě moc. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Sračka sraček a i u mě první náznak toho, že Cage už zřejmě není tam kde byl! Mělo by to asi působit tak, že Lucas má být ten hnusák a Nicolas ten vyfešákovanej bourák co spasí svět. Opravdu mě to přišlo naopak! Úlisnej Cage a humus céčko film! Škoda! Něco přeci jen jsi dokázal! Snad se dáš brzy do kupy! 35% ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Příjemná sračka jak si užít klidný nikým nerušený večer a v poklidu usnout s pocitem, že jste o nic významného nepřišli. Celej film je postaven na hereckém výkonu pana ptačí klece, kterej sem tam běhá a předstírá, že svou dceru, kterou 8 let neviděl strašně zbožňuje a dokonce i s dírou v břiše dokáže otevřít kufr páčidlem, jen jen aby jí viděl. Nebo je to taky návod jak se dostat do trezoru banky s letlampou. Možná bych to doporučil jako povinnou filmotéku pro amnestované zloděje, tam se to bude určitě hodit. 2* ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

No tak na Nicolase v poslední době poměrně slušné do značné míry i průměrné videobéčko. To ovšem neznamená, že by to byl kdovíjak kvalitní snímek. Mizerné herecké výkony, hodně slabý a hloupý scénář a v podstatě nic proč snímku věnovat hodinu a půl času. Simon West není vyloženě zklamáním za kamerou, nicméně rutinní akce ani zdaleka nepřipomíná chvíle jeho největší slávy. To co je mimo akci jakbysmet. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jak asi může být hodnocenej film, kterej od začátku do konce jde kvalitou dolů. Policajti jsou tady ultradementi, zlato se dá rozpustit za pár vteřin plamenem, takže si ho pak vychladlý (taky během pár sekund) odnesete v tašce. A záporák je nezničitelnej, přestože má jednu nohu a je v podstatě mrzák. Když je od hlavy až k patě v plamenech, srazí ho auto a on stejně vstane bez škrábnutí a jde se mlátit dál, chce se vám skoro brečet. Anebo radši smát, ať je na tom aspoň něco pozitivní. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama