Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemna zanrova jednohubka, ktoru drzi nad hladinou zabavy prekvapivo rezia. Akcne sceny su dobre natocene a film ma neskutocne rychle tempo, takze aj ocividne nezmysly v scenari sa daju odpoustit. Cage je prekvapivo silno utlmeny (trapny je snad len v jednej scene na zaciatku) az mi ho bolo skoro luto. Jedinym a podstatnym problemom tohto filmu je zaporak, ktory je neskutocne trapny a otravny. Ani na chvilu som neveril, ze by z neho mal ist strach. V scene, ked jedna postava povie, ze sa ho boji jeho dospely syn som vyprskol od smiechu. Napriek tomu sa jedna o zabavnu zanrovu jednohubku na jedno pozretie. 5/10. P.S.1: Kopa scen v tomto filme bola dost neoriginalnych a keby sa zmenilo par detailov, tak by sa to kludne mohlo volat: Fugitive 3: Stolen. :-). P.S.2: Som zvedavy ako dlho bude este Cage tocit filmy s rozpoctami kinofilmov, ked ich vobec neuvadzaju do sirokej kinodistribucie. Seagal, Van Damme a spol. mu uz drzia miesto vo svojej lige. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když sem před samotnou produkcí nevěřil vašemu hodnocení,tak musim přiznat,ač nerad,Westa mám totiž docela rád,že je to jen slabší průměr.Klišé,klišé,klišé.V rozumný míře mi klišé nevadí,ale tady to přetejká ven.Obsazení taky nic moc,hlavně Lucas hraje jak dement.Tomu filmu prostě chybí spousta věcí,trochu si vzpomínám na Westův film Na lince je vrah,to byla taky docela hloupost.Neva,snad to bude přístě lepší,50%. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení zvýšilo hodnocení filmu o 1 procento, to mě těší. :-) Tohle byl pohodový akční thriller, mělo to tempo, dobrou akci, dobrý děj, mě se to líbilo. :-) Navíc při koukání tohoto filmu jsem zjistil, že jsem to už viděl asi v televizi, ale líbilo se mi to tak, že jsem to tedy zkouknul znova. :-) ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že je film celkem předvídatelný a nepřináší v podstatě nic nového, není to úplná hrůza. Cage je opět zloděj (60 sekund), jeho dcera je ... (Drive Angry), hádejte co, když si přečtete název, samozřejmě kvůli penězům. V celém filmu Cage pronásleduje FBI, s jejichž velitelem si nakonec bude rozumět (Lovci pokladů). Ale na zabití volného času, když není co dělat, proč ne? Lepší než nuda. 60% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Inteligentný začiatok sa príliš skoro zmenil v prach v ktorom sa už ťažko hľadali cenné filmové úlomky. Cage ohnivé plamene skrotil a ovládal na svojom tele a aj na motorke vo filme Ghost Rider, takže krátka jazda v horiacom aute zapadla do jeho kaskadérskej činnosti, ale nič nové a zaujímavé nepriniesla. Film ťažko za niečo chváliť, pretože s takým ľahkým prebehnutím cez "pevnosť nástrah" bez jediného poriadneho zakopnutia stratil dramatickú pestrosť. Veľmi lacno a nečinne pôsobila rola Vinnceta (Josh Lucas), ktorý akoby dostal narkózu priložením páchnucich ponožiek a nezmohol sa na poriadne si vyrovnanie účtov. Celkom dobre však pracovala akcia s veteránom Cagom, ktorý zobral na svoje ramenná všetok neúspech, takže som sa priklonil k priemernému hodnoteniu 50%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Se Simonem Westem spolupracoval na snímku Con Air (1997), na který je ve filmu několik odkazů, kromě Nicolase Cagea (Will Montgomery) i M.C. Gainey (Reginald Hoyt). Zmíněné odkazy jsou následující: Will stráví ve vězení stejně jako Cageova postava v Con Air 8 let, přičemž se po propuštění z vězení snaží dostat ke své dceři a kupuje jí modrého plyšového medvídka. Reginald se navíc do vysílačky ohlašuje jako Diamantovej Pes, což byla jedna z hlavních postav ve filmu Con Air. (korbitch22)

Reklama

Reklama