Reklama

Reklama

83. Annual Academy Awards

(pořad)
  • USA The 83rd Annual Academy Awards
všechny plakáty
Rozhovor 18
Publicistický
USA, 2011, 180 min

Účinkují:

James Franco, Anne Hathaway, Oprah Winfrey, Jeff Bridges, Sandra Bullock, Marisa Tomei, Halle Berry, Alan Menken, Randy Newman, Robert Downey Jr. (více)
(další profese)

Obsahy(1)

83. ročník udílení prestižních cen Americké filmové akademie za rok 2010 proběhne v Hollywoodu 27. února 2011. Diváci HBO mohou sledovat přímý přenos v pondělí 28. února ve dvě hodiny ráno a ten samý den ve 21 hodin bude uveden devadesátiminutový sestřih slavnostního galavečera.  Při výročním udílení prestižních cen Americké filmové akademie se již po třiaosmdesáté rozzářený sál zaplní leskem a elegancí filmových hvězd a hlavně napjatým očekáváním. Diváci HBO mají možnost zažít tuto neopakovatelnou atmosféru v přímém přenosu a být u toho, když se začnou předávat zlaté sošky zvané Oscar® za rok 2010. Tím okamžikem bude pondělí 28. února ve dvě hodiny ráno. Filmoví fanoušci, kteří nebudou moci sledovat přímý přenos, mají ten samý den ve 21 hodin možnost shlédnout devadesátiminutový sestřih slavnostního galavečera. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Rozhovor 18

Recenze (139)

Disk 

všechny recenze uživatele

Přenos byl svižný a moderátoři skvělí. A děti na konci dojaly, škoda jen, že Fuka a spol. do toho kecali. Franco a Hathaway ve snech Aleca Baldwina - výborné. James Franco v ženských šatech - skvělé. Muzikálová vsuvka - geniální. Kirk Douglas - excelentní. Melissa Leo za fuck - neotřelé. Christian Bale jako Rumcajs - dokonalé. :-D Závěr s dětmi - dojemné. A jako třešnička na dortu babička Jamese Franca konečně viděla Marky Marka naživo. :-D Akorát výsledky povětšinou byly bez překvapení. Nejvíc mrzí neproměna Davida Finchera jako nejlepšího režiséra a The Social Network jako nejlepší film. Králova řeč je sice velmi dobrý film, ale stejně se na ni za pár let zapomene, kdežto z Fincherova snímku se stane kult podobně jako před lety Klub rváčů. ()

tojowoeZNK odpad!

všechny recenze uživatele

Moje prvni sledovani oscaru dopadlo tak ze sem usnul u druhe reklamy... Ted ze sestrihu usuzuju ze je to nudna mrdka plna trapnych picusu, navic nesnasim takovy vytepleny show a vlastne ani novy filmy nesleduju. S vysledkama taky nespokojenost protoze sem ve vsem fandil Coenum kteri dostali na prdel, takze ja rikam nachcat ! ()

Reklama

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Takže tak.............s výsledky jsem docela spokojen, především jsem moc rád za 4 oskary pro Počátek, i když mě mrzí že Zimmer ho taky nedostal. Co se týče oskara za nejlepší film, tak to úplně spokojen nejsem a přál bych ho buď taky Počátku, nebo Černé labuti. Natalie Potrman má svého oskara naprosto oprávněnýho. Co je asi největší problém v tuhle ukrutnou ranní hodinu je přežít těch 10 reklam. Jinak už se těším na další ročník. ()

Ferry 

všechny recenze uživatele

Děkuji ČSFD za zprostředkování dalšího ročníku předávání filmových cen, které jsme měli možnost zkouknout v kině světozor. Letošní ročník byl plný překvapení, některých méně příjemných než jiných, ale to už k oskarům patří. Humoru bylo na scéně dost, avšak už tu byly mnohem zábavnější moderátoři a jejich show. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Moje druhé předávání Oscarů... A nuda nuda, šeď šeď. Martin s Baldwinem byli sice výrazně trapnější, než Franco a Hathaway, zároveň se ale vloni našlo několik vrcholů, které v letošní konstantní nezajímavosti chyběly... Výsledkem je tedy naprosto nezajímavý večer, který začal a skončil, aniž by dokázal zanechat nějaké dojmy (kromě rozhořčení nad nominacemi a některými výsledky, které ale s řemeslnou kvalitou večera nemají nic společného)... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (3)

  • Anne Hathaway a James Franco boli najmladšou hostiteľskou dvojicou v histórii Oscarov. (Hystory)
  • Šou si v Amerike pozrelo len 37, 6 milióna divákov, čo je o 3,7 milióna menej ako rok predtým. (Hystory)
  • Anne Hathaway sa v priebehu noci osemkrát prezliekla, z toho počas živého vstupu 6x. (Hystory)

Reklama

Reklama