Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Defeat your enemy. Anyway you can! Môj prvý film, vydaný v roku 2011. Neviem prečo som si vybral práve tento film. Asi preto, že filmy o zásahovej jednotke S.W.A.T. sa mi veľmi páčia. Tentoraz film z podnázvom Firefight. Príbeh rozpráva o skvelom policajnom dôstojníkovi z LA, ktorý je premiestnený do Detroitu, aby cvičil tunajší team S.W.A.T. Tu to celé začína. Od filmu som čakal niečo viac. Príbeh nebol z tých najhorších, akcie tam bolo podľa mňa celkom dosť, ale napriek tomu mi tam niečo podstatné chýbalo. Nie som úplne sklamaný, ale že by som na tento film spomínal, tak to nie. Na film S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení to rozhodne ani z ďaleka nemalo. ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Do půlky je to docela zajímavé a od půlky je to blbost. Každopádně je celkem komické sledovat SWAT tým, který první hodinu tráví pilováním svých super schopností a omíláním všemožných pouček, jak se v druhé části filmu neřídí ani jednou a nechává se masakrovat jako ty nejamatérštější ovce v ohradě :-D Jo a děj nedává smysl, jen tak mimochodem. Ne, že by mě to překvapilo. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Nieže by sa z dvojice zlých terminátorov nedalo vytrieskať viac, to by tu však Kristanna musela hrať viac ako pol minúty. Na jednotku to nemá, to je jasné, no pozerateľné to je určite. Tým je fajn a kameraman nemal triašku čoho som sa najviac obával. Na neskoré popoludnie a s absťákom po akčňáku ako stvorené. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla docela svižná, ale vesměs taková chladná a nijak zvlášť zapamatovatelná. Jenže nabídla navíc aspoň poměrně charismatické herce, o kterých si může dvojka tak akorát zdát. Tohle je takové levné téměř televizní pokračování, u kterého se divák nedokáže vžít do hlavních hrdinů ani si užít akční sekvence. A to je dvakrát špatně. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je řídký, mírně viskózní, hnědý, smrdí a je plný překvapivých zvratků a duchaprázdných dialogů! Jediným čnějícím pozitivem je Herr Macht v roli detroitského Komorouse! Náramný sympaťák! Ňuňavý blondýn s kukučem bezbranné topmodelky působící dojmem, že zrovna opustil nehtové studio a nervozně čeká, až mu zaschne lak, aby si mohl plácnout na oči naplátkovanou okurku a pouze v tangách ulehnout do solárka, je přesně to, co si každý z nás dozajista představí pod pojmem tvrdý velitel zásahové jednotky! No, Ang Lee musí chrochtat blahem a klečet u jeho dveří se scénářem k sequelu Zkrocené nory! Také si myslím, že není lepší kandidát na trochu té živočišné kolonoskopie pana Glyhlenhrála při drsném, chlapském rozkleku v opuštěném stanu na úpatí Hardrock mountains, když už toho měl Heath plnou prdel a další účinkování svérázně odmítl! Tenhle Seriózní Wýcvik Arogantních Teploušů jej nepochybně katapultuje minimálně do nějakého nového, machistického videoklipu Eltona Johna! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama