Reklama

Reklama

Organický chemik z Los Angeles Andrew Brewster (Seth Rogen) vrazil své životní úspory do vývoje a nyní uvádí na trh ekologický, účinný a pro životní prostředí bezpečný domácí čisticí produkt. Přes tyto atributy má problémy s jeho prodejem distributorům a maloobchodníkům. Naplánoval si obchodní cestu přes celou zemi s cílem vytvořit prodejní místa pro různé společnosti, počínaje New Yorkem a končíc Las Vegas. Během svého pobytu v New Yorku se Andy chce zastavit  v New Jersey u své matky Joyce (Barbra Streisand), se kterou se moc často nevídají. Nechce jí říkat o svých prodejních neúspěších, protože ví, že se to neobejde  bez připomínek. Joyce zaměří pozornost na to, že Andy nemá přítelkyni a že jeho život postrádá romantiku. Joyce ovdověla, když mu  bylo osm a nikdy se už nevdala, ani nikoho neměla. To zase trápí Andyho. Rozhodne se nakonec matku vzít na cestu s sebou. Osm dní, tři tisíce mil a jedna matka - to udělá s  výletem divy. Čím dál jedou, tím víc se sbližují... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (117)

togaf 

všechny recenze uživatele

Kristepane, to bylo otravné a trapné. Matka byla na profackování a/nebo na pozvracení. Fakt příšerný. Pocitově ten film trval asi tři hodiny a trapností jsem lezla pod stůl. Vidět ten film v klidu domova....no tak bych ho nedokoukala, takhle mi zdvořilost nedovolila vypnout na návštěvě TV. Ale o svých hostitelých jsem si teda pořádně zničila iluze. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Aby něco mohlo bejt komedie, tak tam musí bejt něco legračního. Něco, čemu by se dalo smát. Neříkám furt, stačí třeba jednou za pět minut. Nebo deset. Nebo kurva devadesátčtyři. Tady nic takovýho prostě neni. Je fajn, že Streissandová vypadá ve stáří míň ošklivá než zamlada. A to je asi tak všechno, co se o tomhle filmu dá říct hezkýho. ()

Reklama

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Mám podezření, že nízké hodnocení pochází od zklamaných fanoušků Rogena, což je škoda, protože v téhle komedii jde o jiný humor a předpojatost v hodnocení je docela nefér. Občas připomene "Lepší už to nebude", jen scény a dialogy nejsou tolik vypiplané. Tady se sází spíš na improvizaci a chemii ústřední dvojice (která funguje více, než dobře). Nenáročný, úsměvný film, který ve vás možná nechá pocit, že byste měli vzít svoji mámu na dovolenou, dokud to ještě jde. 4* ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Není to typická americká komedie kupodivu, i když občas se tu a tam vtípky vyskytnou. Film je o vztahu syna a matky, který doplňuje celý film takový lehký podtón. Vyznění filmu bude pro mnoho lidí jiné, protože čekali srandu, kdy se neustále budou popadat za břicho. To, co je pod tou vrstvou skryto, mi strašně vyhovovalo, tak civilně podáno s lehkým nadhledem, tento film je lahůdka. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Je to takový ten film pro obézní pětatřicetileté hochy s masivní pleší, kteří stále bydlí se svoji dvaašedesátiletou matkou ve velkém 1+kk. Máma co dobře vaří, pere a večer se taky ráda dívá na ordinaci a gympl by rozhodně za nic jiného nevyměnili. I když je jejich společenský a sexuální život více uzavřený a monotoní, vždy vstávájí z postele pravou nohou.....dost blbostí!! Film se dosti táhne a místy mě i dost nudil... Upřímně mě to mamánkovství na příč spojenými státy moc vtipné nepřišlo. Situace mezi matkou a synem je zbytečně vyhrocená a řeší se věci, které mezi sebou máma a syn vážně nikdy neprobírají, Za tento uzývaný pokus dávám dvě hvězdy... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme Joyce (Barbra Streisand) povie, že Andyho (Seth Rogen) porodila, keď jej bolo 20. V skutočnosti je Barbara Streisand o 40 rokov staršia než Seth Rogen. (misterz)
  • Součástí soundtracku je píseň od česko-angolského zpěváka Bena Cristovaa "I Need A Dollar". (tomajana)

Reklama

Reklama