Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší světová herna přinesla do ČR vlastní pokerový pořad, který má šest dílů. Vystupovali v něm nejen pokerové hvězdy a on-line kvalifikanti, ale i celebrity českého showbyznysu. (Paity)

Recenze (15)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty rádoby celebritky se prostě musejí srát všude. V tomto případě i do pokeru. Ten sice hrát moc neumějí, ale pěkně se smějí do kamery, špulí rtíky a pár lidí jim to žralo. Viděl jsem to jen dvakrát a bohatě mi to stačilo – bylo to jen čistě ze zvědavosti, páč poker nehraju… ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Přehlídka rádobycelebrit, na které se hezky kouká, ale poker hrát moc neumějí....ale to zatím není nejdůležitější, o to půjde až ve finále a tam se neborci nedostanou, zatím jen lahodí oku a baví diváka (mě teda docela jo). Až ve finále půjde o prachy a to by, hádám, mohla být podívaná i pro skutečný pokerový odborníky... ()

Reklama

kapsomut 

všechny recenze uživatele

O dost lepší než VIP poker show... to bylo otřesné! Po první epizodě musim uznat, že se mi to docela líbí. Navíc 1* za snahu. ()

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Spíš Poker Sráč! Zasraná Nova jenom jebe poker nic víc! Nebýt tam Hrubého, kterého nechápu jak se mohl propůjčit takové frašce, bylo by to strašná sračka. 2 profesionálové, 2 online kvalifikanti a 8 celebrit z nichž jediný Brzobohatý něco hrál. 5 hráčů z 12 umí hrát poker, další dva tuší a zbytek mi chvílemi přišel že spíš hrajou žolíka. Totální výsměch pokeru. Nejhorší je, že se na to podívá nějaký začátečník a uvidí tam Leichtovou, která to hraje pár týdnu a vyhraje celý turnaj. Nova kazí dobré jméno pokeru! Proboha už to nedávejte do televize, chce se mi z toho blít. Za těch pár lidí co hráli poker dávám 1*. 15% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama