Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show s koňskou dávkou humoru od mistrů zábavy. (TV Prima)

Recenze (40)

Kubaaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Nuuudaaa, koukat se hodinu a půl na hihňajícího se Novotnýho, kterej není vtipnej už hodně dlouho, to by zvládnul opravdu asi jen fajnšmekr. Moderátor si pozve hosta, který pak celou dobu v podstatě sám vypráví jakési "vtipné" historky. Novotnej sedí vedle něj a celou dobu se tak divně chichotá až se mu z toho leskne čelo, které si pak otírá svým oblíbeným kapesníkem. Scénky s hosty většinou taky vyznívají dost trapně. Děkuji nechci... ()

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

WTF??? Návrat spocenýho dinosaura, prskající jednu hovadinu za druhou... A aby toho nebylo málo, sekundujou mu v tom další podobný individua jménem Zounar a Kubec, jenž si "hrajou" na nějaký 4% tetky... Stačilo mi 5 minut a už jsem málem otvíral okno a posílal z něj televizi, která za to vlastně ani nemůže. Ještě, že jsem neviděl všechny ty trosky, který tam ještě účinkujou (Holubová, Pomeje a spol.), to už bych asi dneska papal kašičku v Bohnicích... Katastrofa!! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Petr Novotný bohužel nedokázal vystoupit ze svého stínu a tím postupně upadala i kvalita jeho pořadů. To co bylo vtipné v devadesátých letech, už se bohužel minulo účinkem, navíc začal opakovat stále stejné historky a to už prostě nebaví. Takže v tomto případě se už ani nedivím, že tohle hraničí s ODPADEM…Tu jednu dávám z lítosti nad jeho momentálním stavem… ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Nalejme si čistého čůča: tohle je ten vůbec nejprimitivnější "zábavný" pořad, jaký hovNOVA dokázala vypudit na TV obrazovky. Ač existuje početná konkurence třeskutě nevtipných "šou", s moderátory nesympatickými tak, že se i z kachního žaludku stane nedobrovolný bulimik, obézní mrož Peťan Novotný a věčná buzna Marťa Zounar (+ několik dalších zoufalých existencí) veškeré rivaly showbyznysu s přehledem válcují svou trapností. A nezachrání to ani záběry do hlediště, kde sedí banda trestanců pod ozbrojeným dozorem (jinak si nedokážu vysvětlit, proč obecenstvo s hysterickým křikem neprchne ze sálu, v panice se ušlapávajíc u východu), se ztuhlými tvářemi, skelnými výrazy a občas se na povel nejistě, křečovitě zasmějí. Snad jsou to všechno brutální vrazi a nepolepšitelní recidivisté, kteří si tento zvláště krutý trest zaslouží. Já jsem nikoho nezabila, takže jsem po pár minutách nevěřícného zírání a snahy udržet pikantní sýrovou pomazánku ve svých útrobách s úlevou přepnula. Existuje jediné ještě horší zlo a tím jsou přímé přenosy z jednání Parlamentu ČR. Proto uděluji štědrých 0,01%. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Od těch dob, kdy velekníže české zábavy, tehdejší ředitel Novy Vladimír Železný ve svém pořadu Volejte řediteli prohlásil, že bavič Novotný dosahuje Menšíkovských rozměrů, jsem se na tohoto takzvaného baviče tak trochu zaměřil, protože Menšíka mám vlastně docela rád a mrzí mě, když je srovnáván s tak nevtipným a nevkusným nehercem. Jako voda na mlejn mi přišlo znovuoživení zábavné šou Trampoty. Přátelé, bylo to strašné a ještě teď to bolí. Začínám věřit, že obstarožní Novotný je v nějaké sektě, kde sedí v jedné lóži s majiteli různých televizních stanic. Ostatní sektáři pak chodí do jejich pořadu dělat falešný smích. Nejraději bych ještě nakydal pár sprostých nadávak ohledně toho jejich humoru, ale on tam žádný nebyl. Tento pořad neměl vůbec vzniknout a pokud to bylo nevyhnutelné, proč se to nejmenuje alespoň Trapárny. Pochopil bych, že si tvůrci dělají legraci ze sebe samých a že tu na nás nic vtipného nezkouší. Bohužel, stále jsme jako diváci chápáni jako banda tuplovaných polodebilů bavící se samohanou u televizní zábavy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhá v divadle Palace. (Halloween9)

Reklama

Reklama