Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show s koňskou dávkou humoru od mistrů zábavy. (TV Prima)

Recenze (40)

patrikus 

všechny recenze uživatele

Musím dát za snahu jednu hvězdu, protože některý vtípek, historka, nebo host je mi sympatický... Nemůžu však sledovat pořady s umělým smíchem a asi bych se před lidstvem hodně styděl, kdybych musel někdy v takovém pořadu vystupovat. Finanční odměna je jediné, co účinkující motivuje k vystupování v Trampotách . Lituji pana Labudy... Lituji diváků, kteří na to chodí do divadla... ()

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

WTF??? Návrat spocenýho dinosaura, prskající jednu hovadinu za druhou... A aby toho nebylo málo, sekundujou mu v tom další podobný individua jménem Zounar a Kubec, jenž si "hrajou" na nějaký 4% tetky... Stačilo mi 5 minut a už jsem málem otvíral okno a posílal z něj televizi, která za to vlastně ani nemůže. Ještě, že jsem neviděl všechny ty trosky, který tam ještě účinkujou (Holubová, Pomeje a spol.), to už bych asi dneska papal kašičku v Bohnicích... Katastrofa!! ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Mrtvola z televizního záhrobí je zpět! Ten pořad jsem viděl 10 minut ale přesto jsem zažíval Déjà vu. Je totiž na chlup stejný jako ten, který jsem sledoval ve 12 letech na Nově. Z toho kratičkého sledování jsem měl stejný pocit, jako kdyby si hodnotitel restaurací s právem udělit michelinskou hvězdu objednal nějáké super jídlo, které ani neumím pojmenovat a místo toho mu byla přinesena omeleta ze spermatu kuchaře, posypaná nastrouhaným hovnem po tubě živočišného uhlí. Stejně drastickým nepoměrem působí i Trampoty na poli televizní zábavy v 21. století. Tento sračkoidní, nevtipný, nevkusný a zdlouhavý typ pořadů zkrátka neletěl nikdy a nikde na planetě, to jen Čecháčkovská národní blbost dává do ruky českým komerčním televizím právo odvysílat jakékoliv hovno s podtitulem "zábavná show" a o sledovanost se nikdo nemusí bát. I německé zoofilní fekál porno je zábavnější než upocený loser s těsným oblekem, který za celou svojí kariéru nedokázal pobavit nikoho jiného než podplacené publikum v jeho pořadech. Dokud lidé budou dobrovolně žrát hovna, nic lepšího jim nikdo neuvaří. 0% ()

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

Prima obnovuje torturu? Smutná ukázka toho, jak je na tom dnešní česká televizní tvorba s humorem. Opravdu špatně. Takhle slabý materiál v hlavním vysílacím čase? Tomu nepomůžou ani držitelé Českých lvů. Jestli něco nesnáším, tak je to sestříhaný umělý potlesk a smích ... u pořadu s živým publikem !! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Petr Novotný bohužel nedokázal vystoupit ze svého stínu a tím postupně upadala i kvalita jeho pořadů. To co bylo vtipné v devadesátých letech, už se bohužel minulo účinkem, navíc začal opakovat stále stejné historky a to už prostě nebaví. Takže v tomto případě se už ani nedivím, že tohle hraničí s ODPADEM…Tu jednu dávám z lítosti nad jeho momentálním stavem… ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhá v divadle Palace. (Halloween9)

Reklama

Reklama