Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

No, tak tohle je pro mě zatím ze všech těch Mortálů nejslabší sérka. Vydává se to za seriál, ale je to vlastně jeden tkovej filmek složenej z cca 10ti minutovejch pidipříhod. Určený spíš asi dětem než dospělákům. Jo, vlastně jeden díl s Kittanou se mi líbil, páč byl téměř celej animovanej, ale ty hraný díly se mi fakt nepáčily nijak zvlášť. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Sympatická akční blbinka na jedno použití, kde je vidět ohromný potenciál režiséra. Škoda jen, že raději z devíti desetiminutových epizod nemohl udělat jeden celovečerní film. Bylo by funkčnější a navíc by to tak nekolísalo na kvalitě. Některé díly tak oslní originalitou (Johnny Cage), jiné zase zajímavou stylizací (Lord Raiden), v jiných je zase výborná akce (epizody s Michaelem Jai Whitem), ale jako celek je to nekompaktní, hlavně kvůli tomu, že je to jen prostá přehlídka charakterů. Nic světoborného, ale rozhodně neurazí a trochu i navnadí. Ale na co? ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Tak Rebirth byl lepší, to co nakousl se nezpracovalo. Každý díl vypraví o nějaké postavě či postavách bez určení místa a času (výjimku tvoří Kitana a Mileena) to kazí dojem nějaké pospojitosti a posloupnosti. Nejlepší díly jsou: Raiden (jiné zpracování) a Škorpion a Sub-Zero. Možná by tomuto seriálu neškodila delší stopáž epizody. První řada dostala tři hvězdy, druhá stojí za hovno, tak dostane jednu hvězdu, tudíž celkové hodnocení je 2 hvězdy a to je navíc druhá řada neukončená a měla by být třetí. Prostě to, co mělo být v druhé řadě není (turnaj). Na případnou třetí řadu se dívat nebudu, možná jen na první díl, jestli se náhodou nebude konat zázrak, moc v to ale nevěřím. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Jako skalní fanoušek fenoménu jménem Mortal Kombat musím říct, že jako vtip je to dobrý. Ale jinak ? Díl má 10 minut. Z toho tři minuty předmluva a dvě titulky. Takže samotný díl má tak 5 minut. To není seriál ale urážka. Tímhle způsobem bude mít celý seriál tak 500 dílů a z toho 300 jenom turnaj. Měli to zkusit jako film. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Epizódy druhej série obsahujú v závere aj krátke skeče zo zákulisia. (Johnny.ARN)
  • Do role čaroděje Shang Tsunga se v druhé sérii Mortal Kombat: Legacy vrátil po 18 letech od filmu Mortal Kombat (1995) herec Cary-Hiroyuki Tagawa. Naposledy pak tuto postavu ztvárnil ve videohře „Mortal Kombat 11“ (2019), kde ji propůjčil svůj specifický vzhled i hlas. (Kenoth)
  • V karaoke baru zazní píseň „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. (Duoscop)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama