Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak co by ne, že. Proč neukázat zámořským obřezaným plivníkům, že na starém kontinentu umíme také nakroutit prapodivnou ekl parodii, a ještě do ní dokážeme najebat sociální podtext..... nebo co to tam vůbec ti vyčaděnci narvali. Zhovadilost největší, ovšem řada vydařených momentů tvoří z díla libost. A pleje-li někde Peter Aerts, pak nemohu jít pod osmdesát procent, nezlobte se na kulýnka. O to více mě mrzí, že se sejdu u soudního dvora v Haagu s partičkou okolo turbo dětí v ne zrovna nejlepším. Vykrást můj prvotní sexuální počin, nemístně jej natáhnout až na celé vteřiny, vrazit to do filmu a nedat mi ani gulden - to je jasný zločin proti lidskosti. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem o filmu slyšel, jsem ho musel vidět. Drtivej rave soundtrack s naprosto brutálním humorem, kde autoři nemají problém s rozmáznutym psím mozkem na plátně. Fakt. Tady se s tím prostě neserou. Jinde je to tabu a parta z Holandskýho mini města z toho udělá naprosto brutální scénu. O partičce New Kids jsem toho moc neslyšel, do doby, než mi jeden Němec řekl, že je to v Holandsku, Belgii a Německu jedna z nejpopulárnějších part současnosti, kteří si to mašírují na youtube klípcích den co den a lidi se tím neuvěřitelně baví. A já se taky bavil. Sice to bylo chvílemi až dost šílený, ale pořád to byla komedie, která mě fakt upřímně rozesmála. Na druhou stranu se s divákem vůbec neserou. ()

Reklama

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mi tento snímek vzal dech a veškerá slova. Nevím, co bych k tomu měl dodat. Asi jen, že se jedná o šílenou komedii o pěti týpcích, kteří nebudou a nebudou za nic platit. Hodně brutální černý humor a 39 neúmyslných zabití. Každou minutou jsem se popadal za břicho. "Kde je Maaskantje?" "Ani nevím, to místo neznám, asi na jih od Den Bosch" "Tak tam hodíme bombu. Všimli byste si snad, že zmizí město Maaskantje?" ....... "Pane, slyšel jste někdy o městě Schijndel?" .... za mě 90% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

DIALOG - To je dobrej víkend, vole. ....Dnes je úterý, píčo........... Nákup piva v 16 minutě je něco naprosto úžasnýho. CITÁT - A od teď nebudu za nic platit......... Ve 32 minutě jsem si málem cvrnknul do kalhot. CITÁT 8,7...... Pětice kamarádů je tak přiblble naivní až vám jich je líto. Ale jim to nevadí. Napětí se stupňuje a brutalita nabírá na síle. Zjevuje se i první krev. CITÁT - Další jsou ve stodole......... Boj začíná. Přiletěla i bomba a přijel kamión plný piva. CITÁT - Kamionista..honky, honky............ Super příběh z jednoho městečka, plný krve, piva a ironie. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

New Kids Turbo mají potenciál stát se podobně kultovním filmem jako třeba dobové snímky Ed Wooda Jr., jehož Plán 9 z vnějšího vesmíru je tu nahrazen ,,Plánem 5 z Maaskantje". V početnější, společensky uvolněné skupině osob (rozuměj partě přátel s vysokým stupněm intoxikace) budou New Kids Turbo zlatým hřebem večera a nevyčerpatelným zdrojem zábavy, individuálně (a za střízliva) nedokoukatelná záležitost... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama