Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Prima Love - je potřeba napsat víc? Isabelle Carré je na tu roli stará, stále si košile převlékající Benoît Poelvoorde málo srandovní, ale jako celek a pohodovka po holky to docela funguje. Jenže já nejsem cílovka, a tak se tentokrát držíme při zemi. Jo, a viděno v dabingu (což automaticky znamená body dolů, srovnáme-li s možností originálu), ovšem Josef Carda to komicky hodně vytáhl a za to palec hore. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Nepůjdeme na procházku?" ....situace: venku chčije jak sviňa, oni se v tom dešti prochází s úsměvem na tváři...."Nevrátíme se? - Chcete? - Ne nezbytně." Taková krásná francouzská romantická komedie, která se výjimečně neodehrává mezi mladými puboši nebo osobami těsně po třicítce, ale mezi "obyčejnými" postrašími a nikterak fyzicky přitažlivými lidmi. To ale právě vůbec nevadí a naopak dodává to filmu takovou lehčí atmosféru, zvláště když oba z nich trpí velkými problémy mluvit s lidmi, nebo vůbec být v jejich společnosti. Je zázrak, že se ti dva našli. Perfektní scénka byla v mini autě, kde se namačkali všichni pracovníci továrny na čokoládu a sledovali "neskutečně nenápadně" Angelique. Dvěma slovy je tento film 'dokonale krásný'. ()

Reklama

kolodej1 

všechny recenze uživatele

velmi povedená komedie, řekl bych typická francouzská nezávislá produkce. O dvou lidech, které to k sobě nezastavitelně táhne, ale jejich extrémní nesmělost je jim velkou překážkou, aby se spolu opravdu více sblížili. Z jejich nesmělosti těží tento film svůj humor a musím říct, že jsem se několikrát s chutí nahlas zasmál, speciálně scéna v restauraci stojí za to. Svěží a vtipné dílko, které si rád někdy zopakuju ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tak to bol film presne pre mňa a presne o mne, akurát oveľa zábavnejší než môj život. Nemohol som sa ubrániť úsmevu pri pohľade na Benoita, ktorý zažíval presne tie situácie, aké zažívam ja, dokonca aj tie jeho cvičenia od psychológa akoby okopčené odo mňa. Celkovo filmy, kde postavy majú rôzne fóbie, mám v obľube, ale toto mi fakt sadlo, asi to bude jeden z mojich obľúbených kúskov. ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u nějaké komedie tak nepobavil. Některé scény jsou vyloženě k popukání. Hlavní představitelé byly vybrání naprosto dokonale a do svých rolí se skvěle hodí. Příběh je sice jednoduchý, ale strašně hřejivý a milý, navíc díky kratší stopáži nezačne ani trochu nudit. Nic na plat, francouzi komedie stále umí a málodko jim v tomto žánru může konkurovat. Někteří tu tento film srovnávají s http://www.csfd.cz/film/4085-cokolada/, ale ty filmy se nedají srovnávat. Jediná paralela je v té čokoládě. A jako u skutečné čokolády je ta francouzská a belgická mnohem lepší než americká. Dávám --- == 80% == --- . ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama