Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem zatvrzelým odpůrcem boxerského stylu obou bratrů Klitschků a stále doufám, že se objeví někdo, kdo Wladimirovi rozbije kušnu, než skončí s kariérou. Na druhou stranu ve mně tenhle dokument vzbudil uznání pro obě osobnosti boxujících bratrů, kteří se máchali v radioaktivní vodě z Černobylu (není divu, že tolik vyrostli i přes podprůměrné výšky obou rodičů). Film vykresluje jak klady obou charakterů tak i jejich nedostatky, které jim dodávají na lidskosti, jejich vztahy v rodině, které by mohl závidět snad každý, a boxerský sektor, který je zde však tak trochu odstrčen na druhou kolej. Kvalitní dokument o zajímavých lidech, ve kterém je za největší sketu (po právu) Don King.. ()

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ filmu, ktorý mi sedí - dozviem sa niečo o športe, ale aj o samtných športovcoch ako ľuďoch. Bratia Klitschkovci sú naozaj unikátni, pretože obaja sa stali majstrami vo svojej kategórii. Ešte včera som o nich nevedela dokopy nič a hľadela na nich ako na dvojmetrové nesympatické gorily, ktoré svojim úderom zanechavajú súperovi "pamiatku" do budúcnosti:) Dnes je to inak. Človek by akosi automaticky očakával, že boxer ďalej ako za ohradou ringu bojovať nebude. Ale oni sú majstri sveta, ktorí sa dostali z ťažkých podmienok, navyše sú vzdelaní, rozhľadení, vedia vystupovať a bojujú za demokraciu vo svojej rodnej vlasti. A v ringu nikdy nenastúpia proti sebe. To nie je málo. Je to veľmi chytľavo natočené a Klitschkovci majú aj prostredníctvom tohto dokumentu najlepšiu reklamu. A myslím, že si ju zaslúžia. Box ako šport (z rozumných dôvodov) neobľubujem, ale musím uznať, že títo chlapi sú makači a pre šport ako taký je len a len dobre, že sa stali šampiónmi. ()

Reklama

aLCaP0Ne 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik Mike Tysona, som nikdy nemal bratov Klitschkovcov rád. Ten ich štýl boxu mi strašne znechutil ťažkú váhu a každý jeden ich zápas, až na zopár výnimiek bol nudný. No až v tomto takmer dvojhodinovom dokumente som naozaj pochopil, kto sú bratia Klitschokvci, že to všetko nie je len náhoda a, že museli prejsť naozaj trpými cestami aby sa dostali až na samotný vrchol a stali sa svetovými šampiónmi, klobúk dole. Dúfam, že sa im podarí odísť na vrchole, zaslúžia si to, no každopádne by som chcel vidieť súboj medzi nimi a to, že by to bol viac než box, je už teraz jasné.. 90% ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Mírně nadhodnocené, ale dokument je to zajímavý a o životě dvou boxerských velikánů leccos vypovídající. Souboj Vitalije s Lennoxem Lewisem byl skutečně parádní box. Dnes už legendární zápas. Škoda, že takových zápasů nebylo více a stejně tak škoda, že oba bratry nikdy neuvidíme stát v ringu proti sobě. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Žádné bouchací mašiny bez mozků. Vitalij a Vladimír jsou inteligentní a čestní borci. Jsou si tak podobní a zároveň tak rozdílní. Charismatičtí bratři, kteří neovlivňují jen boxerský svět. ...P.S.: co vůbec nesouvisí s bratry Kličkovými, ale s bolševickým marastem: Když se bratři Kličkovi dostali poprvé do Ameriky, nedostal je Don King, prokoukli hned toho principála. Ale dostala je Coca-Cola a svobodný výběr: " Sto druhů sýra? Proč? Je přece jenom jeden sýr. Jmenuje se sýr". ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama