Reklama

Reklama

Bylo, nebylo

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 114 h 2 min (Minutáž: 41–45 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore, Colin O'Donoghue, Lee Arenberg, Emilie de Ravin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(156)

U dveří lovkyně uprchlých zločinců Emmy se jednoho dne objeví malý kluk, který tvrdí, že je jejím ztraceným synem. Podle něj jediná Emma dokáže zvrátit hroznou kletbu, kterou uvrhla zlá čarodějnice na celou říši pohádek... (TV Prima)

Videa (60)

Trailer

Recenze (487)

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Před spuštěním seriálu jsem se bála, že tvůrci z toho udělají nezáživný mix různých žánrů, ale po prvních třech epizodách jsem nadšená! Líbí se mi nápad skloubení pohádkové a "reálné" roviny dohromady, sice ta pohádková má své vizuální chyby, ale to hravě vyrovnává civilní část. Narozdíl od seriálu Grimm má tahle letošní novinka velký potenciál. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Veľmi mi to pripomína niečo ako novú verziu Nekonečného príbehu, dokonca aj hlavní hrdinovia sú si podobní ako bratia. Ale, však Nekonečný príbeh bol super, nie? :lol: Príbeh je v podstate taký istý - úzke prepojenie reálneho sveta a "sveta rozprávok", ohrozené existencia oboch svetov vplyvom záporného hrdinu, poukázanie na silu a neobmedzenosť detskej fantázie. Akurát Nekonečný príbeh nám predstavil úplne nový svet, nových hrdinov a tu vystupujú "len" staré, známe bytosti "dnešného" showbiznisu. Najviac ma zatiaľ pobavila hláška: "Kde sú vytrhnuté stránky z knihy?". "No vieš, veci sa strácajú..." :p ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

První díly mi zatím moc k srdci nepřirostly abych byl nedočkavý na další díly a trávil noci sledováním podobně jako byly pro mne návykové seriály Skins, Hry o trůny nebo Sherlock. Ještě jich pár však skouknu než ohodnotím... edit: Ačkoli to vidím na nekonečný seriál (má to 3 série!), začíná mne to bavit čím dál víc... (1.série-13 dílů ...a zřejmě seriál opouštím) >70% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Believing in even the possibility of a happy ending is a very powerful thing. Pro mě osobně velice příjemné překvapení, propletení pohádkového světa s tím skutečným je hodně originální. Navíc nám pilot nabídl zajímavý příběh Emmy, které se za dveřmi zčista jasna zjevilo její dítě, jenž kdysi dala k adopci. Baví mě sledovat, jak se s tím postupně Emma v podání úžasné Jennifer Morrisonové vypořádává, přiznám se, že dění ve světě pohádek mě baví o něco méně a občas mi prostě připadá až příliš kýčovité.Nemluvě o dialozích, ze kterých mi je občas trapně za samotné postavy. Čím dál víc se mi nechce OUAT sledovat.. . Oblíbené postavy: Emma, Snow, Red. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Fantasy to je moje. Takový seriál tu chyběl! Zatím viděno 12 epizod a žádná nebyla slabá. Doufám, že si serál udrží takovou kvalitu co nejdýl, a nedopadne jako Lost. **** O tri a pul roku a 89 epizod pozdeji tento serial porad zboznuju... posledni serie me jako jedina nebrala tolik jako prvni tri, asi hlavne proto, ze mi proste postava Cruelly De Vil do tohoto pohadkoveho sveta nesedela. Ale konec serie byl skvely a jsem velice zvedava, jaka bude pata serie s Black Swan alias Emma The Dark One. Holt si musim pockat do 27. zari 2015!! ()

Galerie (3 219)

Zajímavosti (56)

  • Josh Dallas si před seriálem zahrál roli ve filmu Thor (2011). V pokračování Thor 2 (2013) se však již neobjevil, protože nabízenou roli odmítl právě kvůli natáčení seriálu Once Upon a Time. (pufina)
  • Červená Karkulka (Meghan Ory) se objevila ve 21 epizodách první série a vždy na sobě měla něco červeného. (R´Hell)

Související novinky

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

05.03.2019

Visí vám v pokojíčku plakát Jokera, v dětství jste vždycky fandili Darthu Vaderovi a Hans Gruber je podle vás pravý hrdina Smrtonosné pasti? Pak pro vás má studio Disney dobrou zprávu, po vzoru… (více)

Star Wars v televizi?

Star Wars v televizi?

07.08.2016

Kdo by zapomněl na Star Wars: Underworld? Ještě než George Lucas prodal Lucasfilm, objednal si 50 scénářů k epickému seriálu, který měl navázat na Epizodu III. Projekt se nikdy nerozjel a nakonec se… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama