Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál. Dvě úplně opačné dívky, které hází jednu hlášku za druhou. Jedna dilina a druhá drsňačka. Obě mají něco do sebe. Vážně vyšperkovaný styl tohoto celého. Baví mě úplně všechny postavy. Jen škoda, že je zatím pouze jedna série, kterou asi dokoukám co nevidět, jelikož je to opravdu nadupaný sitcom, který musím zařadit mezi ty TOP. - O.M.G. A navíc Jennifer Coolidge aka Stiflerova máma? Víc nabité už to být nemůže! ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

70% - slušný seriál. Některé hlášky jsou super. Jen na můj vkus je to až moc šablonovité. Postavy málokdy překvapí - Oleg je POŘÁD oplzlý, Caroline je POŘÁD naivní a optimistická, Max je POŘÁD nad věcí a oprsklá. A taky by pomohlo, aby Beth Behrs byla lepší herečkou. Zatím je to tragédie a asi se to nezlepší:-) ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Američani se definitivně naučili dělat situační humor? Nebo jen další vlaštovka, co jaro nedělá? Každopádně fakt jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení ever: k dokonalosti dovedený odkazy i dvojsmysly (v tomhle ohledu mě celkově nenapadá rovnocennej konkurent), adekvátní těžení z protikladných protagonistek. Vždycky si ohromně užívám jednání Max se zákazníky a pak mě napadá ještě jedno plus a zároveň podobnost s Trpaslíkem (což je vždycky milý, když americký sitcomy letmo a třeba nevědomky odkazujou na ty britský) - herci se prostě přirozeně smějou gagům svým i cizím, na nic si nehrajou, amatérismus z toho jenom čiší. Což vskutku, v obou případech, vnímám jako pozitivní element. Potom jediný co … moc jsem nepochopil postavu odstrčenýho černošskýho DJe/pokladního, jeho humorná podstata jako by mi zůstala skryta. Edit po části druhý série: Budu radši dělat, že jsem druhou řadu nikdy nenačal. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Jestli jste shlédli a new girl pilot a chcete si spravit náladu, určitě doporučuji jít do tohohle. Protože holky nejen, že jsou hot, ale také pálí jednu super hlášku za druhou. Samozřejmě Kat Dennings vede tenhle útok smíchu. Shlédla jsem vše, co bylo ke zkouknutí během pár hodin a chci víc. Po shlédnutí dalších dílu, přidávám hvězdičku, to ani jinak, nejde, vždy se královsky pobavím i Caroline, začíná dobře střílet hlášky. Miluju Max a nezbývá než se těšit na další díl a pak na druhou sérii. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

1. série: Začalo to slibně, vlastně více než slibně... Dvě sympatické hrdinky, z nichž jedna je ženskou verzí Bernarda Blacka a druhá sympatičtější verzí Paris Hilton. Svěží a neotřelý humor, velké množství nejrůznějších narážek, božský kůň Kaštan, rázný pokladní Earl a (dvoj)smyslný kuchař Oleg. K tomu nějaký ten cíl do budoucna, tedy vydělat peníze a rozjet soukromé pekařství... Vážně paráda. Jenže pak přišel díl patnáctý a s ním Sophie, postava, za kterou bych někoho zavraždil. A ze všeho nejhorší je, že se jí seriál asi jen tak nezbaví a ta matrona bude stále "důležitější". Původně zamýšlenou čtvrtou hvězdičku strhávám za ni a za závěr série, který na to, že se roztáhl na dva díly, nebyl vůbec ničím zvláštní.___2. série. Čtvrtou hvězdičku nepřidávám, zlo jménem Sophie totiž ještě zintenzivnělo a je mnohem nesnesitelnější než v první řadě. Škoda, škoda, protože jinak jde opravdu o poměrně svěží podívanou.___3. série. Třetí řada je bohužel ještě slabší než předchozí. Humor se veze na dosti očekávané, prostinké a laciné vlně, epizody vlastně nemají žádný spojující příběh, jakým bylo v první řadě vydělávání na otevření krámku, k tomu nesnesitelná Sophie a změna českého dabingu, který z obou hrdinek dělá zkrátka a dobře husy. První sérii bych dal čtyři hvězdičky, druhé tři a téhle dvě. Takže v průměru vycházejí tři. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (103)

  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „When A Fire Starts To Burn“ od Disclosure. (Duoscop)

Reklama

Reklama