Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (461)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to skôr ženský seriál a nemyslím to ako urážku. Zápletka a kulisy dávajú každému jasne najavo, že sa jedná o sitcom v tom najzákladnejšom slova zmysle. Máme tu Max. Veľké prsia, veľká držka a nábeh na najväčšiu zberateľku pohlavných nemocí v celej štvrti. Caroline je neskutočne nesympatická, otravná, no proste na facku anorektička, ktorá maskuje najtuctovejší (dosť na hovn*) ksicht blond ofinou. Pokiaľ by tieto dve neboli kamarátky, ale naopak nepriateľky, bavil by som sa oveľa viac. A tie úsmevy čo si neustále vymieňajú? Jehovista zvoniaci u dverí je vedľa nich hadra. Han a Oleg, to sú pre mňa najväčšie pozitíva. Sophie len žere a šuká, takže asi dobre vystihuje krajinu svojho pôvodu, silne katolícke Poľsko. No a Earl? Ten je tam prospešný asi ako kondom tehotnej. Väčšina dielov je tak za tri. Sem tam sa objaví štvorka, ale o päťku som nezavadil ani raz. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda. Seriál plný dvojsmyslů. Max je úžasná, krásná, vtipná, radost pohledět. Caroline tolik nemusím, ale i ona pobaví. Han, mrňavý asiat, srandovní. Earl, do něj by člověk tohle neřekl. Oleg - úžasná postava, perfektní hlášky. Sofia: Její příchod oživil seriál. Ostatní postavy také fajn. Hltám každý díl. Upgrade po 4.Sérii, může se objevit SPOILER: Opravdu mi vadí, že nové postavy v seriálu dlouho nevydrží. Tím se seriál vrací pořád na začátek a mě to začíná unavovat. Ještě chvíli a snad snížím hodnocení. - Hvězdička dolů po 2.dílu 5.Řady. Po posledním díle 6.řady opět vracím hvězdičku na plný počet. Opravdu skvělý a vtipný seriál. ()

Reklama

Patw 

všechny recenze uživatele

Fantastická dvojice válí. Dlouhodobě chudá Max a nováček v chudobě Caroline se hledaly až se našly. Neuvěřitelně sympatické duo které perlí každou větou. Spousta dvojsmyslů vynikne při sledování v původním ang. znění. Seriál si mě získal hned u pilota. Velkým plusem jsou samozřejmě velmi sympatické vedlejší postavy. Výborný seriál 5 hvězdiček (a kdyby to šlo dal bych i víc). ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Už je to dlhšia doba, kedy by ma dáky novší komediálny seriál tak skvele pobavil ako práve 2 Broke girls. Oleg bol jednoducho fantastická sexuchtivá oplzlá ukrajinská postava a pri každej jeho hláške som chytala záchvaty smiechu. Samozrejme dve hlavné postavy Max a Caroline boli neskutočne úžasné, pretože ich predstaviteľky hrali tak presvedčivo, že som im všetko verila, že presne takéto sú i v skutočnom živote. Nič iné mi celé dni po rozume nechodí ako slovné spojenie Cupcake business.... Po príchode Jennifer Coolidge celý seriál ešte viacej ožil a s ňou prišla ďalšia vlna zábavy.... Proste super! Uvidíme ako dopadne druhá séria. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Držme si klobouky, protože zábava právě začíná. Jestli se seriálu podaří udržet kvalitu prvního dílu, tak tady máme parádní komediální seriál, který stojí na dvou krásných představitelkách, jsou totálně odlišné....ale báječně se doplňují. 4 díly a seriál je pořád nehorázně zábavný. Po zakončení první série jsem rád, že jsem vydržel až do konce, seriál plný humoru, vtipných scének, hlášek a různých narážek. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • V českém dabingu propůjčila stejná osoba svůj hlas židovské lékarnici ze 17. epizody 1. série, blogerce píšící o jídle z 19. epizody 1. série a otravné ženě Marrii ve 22. epizodě 1. série. (ČSFD)
  • V čase 09:09 je krabice před popelnicí, v dalším záběru je už krabice vedle popelnice. (Likan7)
  • Na konci každé epizody se zobrazuje částka, která znázorňuje, kolik peněz mají dívky našetřeno. (juta)

Reklama

Reklama