Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

1. série # Po několika dílech nejsem přesvědčen o takových kvalitách, jakým se dvěma sockám má dostat a jakým jsou prezentovány. Občas je to sranda, občas to baví, ale po většinu času jsem tak nějak koukal, co se děje a na to, že to je sitcom, bylo vtipu poměrně málo. Motivace pro sledování tam je, postavy jsou zajímavé, ale mě to už moc nebavilo. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Fiflena a dryáčnice se sešly ve staromódně pojatém sitkomu. Téměř se nemění prostředí (klasická lokace: bistro), témata vtipů, ani charaktery. Pokud vám nevadí, že asi polovina vtipů je mírně rasistická – na Poláky a na malý vzrůst korejského majitele bistra, dočkáte se humoru, který někdy nevyjde, ale občas přece jenom – ze škodolibosti – pobaví. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Socky nakoukané zas tak dobře nemám a nikdy jsem na ně nekoukala chronologicky, ale dílů jsem viděla docela dost, na to, abych řekla, jestli se mi líbí nebo ne. A sice, že je ten humor opravdu hodně americký a vcelku povrchní až vulgární, tak to nějak funguje a odpovídá to zamýšlenému stylu. Holky jsou někdy fakt k popukání a když si chcete jen vymýt mozek u něčeho nenáročného, asi lze sáhnout zrovna po tomhle. Jo ale bez českýho dabingu, protože ten zdaleka nedokáže zachytit všechen americký kolokvializmus a slovní hříčky, takže nejlépe umět aspoň trochu anglicky a k tomu české titulky, jinak spousta vtipu vůbec nevyzní. A myslím, že zvlášť u dvou socek je tohle velké úskalí. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

2 Broke Girls začaly slibně, nutno však dodat, že bez neutuchajícího nadšení mé ženy bych těžko začínal už s druhou sérií (žena teď doklepává třetí a nadšení neupadá) a její konec už jsem téměř protrpěl. Ano, je to seriál nenáročný a na nic si nehrající, ale jeho úroveň je obecně poměrně nízká. Herectví se tu moc nekoná (nejvíc bije do očí Max), humor spočívá hlavně v dvojsmyslech + v sexu (Oleg), výšce a asiatství (Han), 70. letech a rasismu (Earl), zhýčkanosti a snobství (Caroline), bytí na mizině a nevázaném životě (Max) a dilinství a Polsku (Sophie). Očividně jsou ale ti, jimž se to po (krátkém) čase přejedlo, v menšině. Do toho neustále deus ex machina s penězi, kdy se vždy objeví jednorázová nabídka práce v té samé výši, jaká je poptávána, popř. peníze prostě jen tak dostanou. O originalitě námětů (Caroline pálí vagina, jejímu otci kouká péro z plavek či rozsednutá loutka švihlého loutkaře) snad raději pomlčet... 50% (1. série - 70%, 2. série - 30%) ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Fantastická dvojice válí. Dlouhodobě chudá Max a nováček v chudobě Caroline se hledaly až se našly. Neuvěřitelně sympatické duo které perlí každou větou. Spousta dvojsmyslů vynikne při sledování v původním ang. znění. Seriál si mě získal hned u pilota. Velkým plusem jsou samozřejmě velmi sympatické vedlejší postavy. Výborný seriál 5 hvězdiček (a kdyby to šlo dal bych i víc). ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (101)

  • Keď Earl (Garrett Morris) povie repliku: "Well well, here comes the sun," ide o narážku na pieseň "Here Comes the Sun" od kapely The Beatles. (dwdb)
  • Během rozhovoru zmíní Max (Kat Dennings) Stephena Hawkinga, což byl britský teoretický fyzik, který trpěl nemocí amyotrofické laterální sklerózy, která má za následek postupné ochrnutí celého těla. (Duoscop)
  • Než odejde Max (Kat Dennings) z pokoje v nemocnici, tak vidíme, že jsou zavřené dveře. V následujícím záběru jsou ale otevřené a potom zase zavřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama