Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté sérii hvězdičku ubírám, protože už je to dost trapný a zdá se, že tvůrci prostě neví kam dál. -------Svěží seriál s obrovským množstvím vtipných vedlejších postav. Z holek je vtipnější Max akorát mě štve jak furt naznačuje že fetuje atd. a přitom se tak nechová a nikdy tam nic není. S blonckou se ale dobře doplňujou. Velké plus za to, že se to s přibývajícími díly stále zlepšuje. Han, Oleg a Stiflerova máma jsou super. Zato Earla moc nemusím. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Začneme tím, že Caroline je k*nda! Občas mi přijde, že se na to dívám jen kvůli ní. Dobrá, občas je to vtipné, vyplnilo mi to chvilky učení se na zkoušky a zpříjemnilo několik obědů o samotě, ale na žánrové top to rozhodně nemá. Řeší se zde zajímavé věci, jsem si jistý, že nám uchází spousta vtípků na americké témata, už zmiňování osobností, které průměrný český divák nezná, tomu nasvědčuje. Občas mi vadí, že s Caroline dělají příliš velkou trubku a v některých situacích zase dokazuje velké IQ, Z Max zas dělají zbytečně moc arogantní osobu, Deke mi k ní vůbec nesedí. Každopádně nejhorší postavou je Stiflerova máma! V Prcičkách je super, ale tady ty její kecy nesnáším a nejradši bych to při scénách s ní vypnul. To pískání z obecenstva v každém dílu, když se poprvé objeví, nechápu. Její šatník taky hrůza! Hned za ní Han, neustálé omílání vtípků na jeho výšku a panictví mě už fakt nebaví. Nejlepší postavou je rozhodně Earl a pak určitě Oleg, jejich humor je super. V celkovém důsledku je to prima seriál, který umí pobavit, ale i doslova nasrat. Nechal bych to na průměru, ale za Caroline ten bodík přidám. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

1. série: Začalo to slibně, vlastně více než slibně... Dvě sympatické hrdinky, z nichž jedna je ženskou verzí Bernarda Blacka a druhá sympatičtější verzí Paris Hilton. Svěží a neotřelý humor, velké množství nejrůznějších narážek, božský kůň Kaštan, rázný pokladní Earl a (dvoj)smyslný kuchař Oleg. K tomu nějaký ten cíl do budoucna, tedy vydělat peníze a rozjet soukromé pekařství... Vážně paráda. Jenže pak přišel díl patnáctý a s ním Sophie, postava, za kterou bych někoho zavraždil. A ze všeho nejhorší je, že se jí seriál asi jen tak nezbaví a ta matrona bude stále "důležitější". Původně zamýšlenou čtvrtou hvězdičku strhávám za ni a za závěr série, který na to, že se roztáhl na dva díly, nebyl vůbec ničím zvláštní.___2. série. Čtvrtou hvězdičku nepřidávám, zlo jménem Sophie totiž ještě zintenzivnělo a je mnohem nesnesitelnější než v první řadě. Škoda, škoda, protože jinak jde opravdu o poměrně svěží podívanou.___3. série. Třetí řada je bohužel ještě slabší než předchozí. Humor se veze na dosti očekávané, prostinké a laciné vlně, epizody vlastně nemají žádný spojující příběh, jakým bylo v první řadě vydělávání na otevření krámku, k tomu nesnesitelná Sophie a změna českého dabingu, který z obou hrdinek dělá zkrátka a dobře husy. První sérii bych dal čtyři hvězdičky, druhé tři a téhle dvě. Takže v průměru vycházejí tři. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Fenomenální. Dřív jsem to neměl rád, přišlo mi to pitomí a praštěný. Ale jakmile jsem pronikl do psychologie postav, dostaly mě. Ale totálně. Místy až brilantní scénář, hlášek v jednom díle je tolik jako v jiných sitcomech za celou řadu. Chemie postav je přirozená i díky tomu, že hlavní představitelky jsou kamarádky i v reálném životě. Skvěle jim sekundují vedlejší postavy a Earl je asi nejlepší vedlejší postava hned po Bertě z Dva a půl chlapa. Pětihvězdičkový majstrštyk. Jednou větou: Nohy Beth Behrs, kozy Kat Dennings. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda. Seriál plný dvojsmyslů. Max je úžasná, krásná, vtipná, radost pohledět. Caroline tolik nemusím, ale i ona pobaví. Han, mrňavý asiat, srandovní. Earl, do něj by člověk tohle neřekl. Oleg - úžasná postava, perfektní hlášky. Sofia: Její příchod oživil seriál. Ostatní postavy také fajn. Hltám každý díl. Upgrade po 4.Sérii, může se objevit SPOILER: Opravdu mi vadí, že nové postavy v seriálu dlouho nevydrží. Tím se seriál vrací pořád na začátek a mě to začíná unavovat. Ještě chvíli a snad snížím hodnocení. - Hvězdička dolů po 2.dílu 5.Řady. Po posledním díle 6.řady opět vracím hvězdičku na plný počet. Opravdu skvělý a vtipný seriál. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (101)

  • Seriál byl v roce 2012 nominován na tři ceny Emmy, proměnil jednu nominaci. (peeteno78)

Reklama

Reklama