Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

2 Broke girls mi konečně odhalilo slovo "sitcom", které jsem doteď tak neměla ráda. Něco tak vtipného sem ještě nikdy neviděla..Bez Max, Caroline, Olega a Kaštana již nechci žít ani jeden den! :D HIMYM se může jít zahrabat :) Za první sérii stoprocentních 5*! Druhá série už ne tak vtipná, ale pořád si drží svoji kvalitu. Třetí série pro mě už vůbec neznamená smích, maximálně mírné pousmátí, už to není vůbec ono.. 1. série - 10/10, 2. série - 9/10, 3. série - 5/10 ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

V 2. sérii u mňa diel od dielu klesala zainteresovanosť a posledné časti som už len tak zo slušnosti pozrela (aby sa nepovedalo). Alebo to bolo tým, že som čakala nejaké solídne ukončenie, z ktorého bohužiaľ vzišiel zase len ten istý kolotoč? Postavy ako keby stále boli v tom istom bode ako na začiatku. Už ani Maxine sarkastické poznámky nezachraňujú situáciu, lebo väčšinou sú na jedno kopyto a Caroline si taktiež neustále omieľa tú istú pesničku. A Sophie.. ()

Reklama

dr.horrible

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Na tento seriál som sa tešil už len kvôli Kat Dennings, ale toto je tuctové, až to bolí. Videl som iba prvých päť častí, tak som sa rozhodol nehodnotiť, cez tri hviezdy to ale nešlo ani raz, nijakým spôsobom. Možno sa ešte niekedy odhodlám 2 Broke Girls dopozerať, no v blízkej budúcnosti to nebude. Som sklamaný, na druhú stranu som rád, že som to vypol skôr, než sa tam objavila Jennifer Coolidge. PS: Matthew Moy je super - škoda toho minima priestoru, čo sa mu dostalo. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tři epizody, dvě dívky na dně a jeden zklamaný divák. Nevěřím těm holkám ani co se za nehet vejde, nejsou ani sympatické a humor je takový strojový, bez života. Dále nesleduji, nehodnotím (pokud mě tedy žena nepřemluví:). /// Tak nakonec jsem to dokoukal, Max ujde, ale Caroline to celkem sráží, takže druhou sezónu už ne. Americká telina má v zásobě lepší kousky. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Na seriálovém kanálu Nova 2 už pár let běží stále dokola i tento zábavný sitcom a vyhnout se mu nedá, takže jsem i nějaký ten díl viděl. Fanoušků má dost, tak nemá cenu extra kritizovat a prostě to není můj šálek kávy. Styl humoru je ujetý stejně jako jednotlivé postavičky. V poslední době se mu úmyslně vyhýbám, takže ani ukázky mě neberou. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (101)

  • Caroline (Beth Behrs) se zmíní, že jejím přítelem byl Mark Zuckerberg, což je internetový podnikatel, spoluzakladatel, prezident a výkonný ředitel Facebooku. (Duoscop)
  • V čase 7:45 má Caroline (Beth Behrs) celou dobu v ruce hnědé boty. V dalším střihu už je v ruce nemá. (Likan7)
  • Na konci každé epizody se zobrazuje částka, která znázorňuje, kolik peněz mají dívky našetřeno. (juta)

Reklama

Reklama