Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

boshke 

všechny recenze uživatele

Dva diametrálně odlišné příběhy. Ten první je naprosto stupidní a primitivní - hezounkej blbeček se zamiluje do nádherný dutý hlavičky. Ona však pokukuje po namachrovaném vylízanci, takže se nám to pěkně zamotává. Všichni tři jsou blbý jak malovaný sáně, divák ani nedutá, absolutně netuše, jak to asi dopadne... Příběh č. 2 je o poznání zajímavější, ač ani v tomto případě diváku nedá moc práce uhádnout závěr, ostatně jako u většiny (podobných) snímků. Příběh sbližování "tý divný mrchy" a "toho divnýho vyvrhela" zaujme, už jen pro ten sympatický pár, narozdíl od nesympatických dutých hlaviček. Ledgerovi se Stiles to spolu ve filmu sekne a dávají mu tolik potřebnou šťávu, jinak by se topil hluboko v žánrovém průměru... 60% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Dobré teen romantické komedie jsou vzácnější než jednorožci... a vlastně na rozdíl od jednorožců nepotřebujete pannu aby jste je nalákali, ale je to s nimi other way around. Anyway - když už se nějaká náhodou najde, je to důvod k oslavě. Zvlášť když ta komedie objevuje pro svět nejlepší mladé herce své generace a ještě je nechá parafrázovat Shakespeara. 8/10 ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Shakespearovo Zkrocení zlé ženy jinak, moderně, originálně, z prostřední současné střední školy. A nutno dodat, že je to velmi povedená předělávka. Možná to byl odvážný nápad, natočit Shakespeara jinak, ale vyplatilo se. Já byl velmi potěšený celkovým výsledkem, to jsem absolutně nečekal. Sice to místy nemělo daleko k obyčejné teenagerovské komedii, ale nakonec jsem dospěl k názoru, že tohle není teenagerovská komedie, ale spíše normální komedie. A co dělá z této komedie tak úžasnou záležitost. Jsou to určitě výkony Heatha Ledgera (dnes už bohužel tragicky zesnulého) a Julie Stiles, kterou jsem zde viděl hrát teprve podruhé (poprvé jsem ji viděl ve snímku Zůstaň se mnou). A právě díky nim je můj celkový dojem více než pozitivní a dávám čtyři hvězdičky... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

naprosto předvídatelná, přiblblá teen-komedie, samozřejmostí je super teen-hudba a super teen-vtípky, cool teen-party, kde je samozřejmě milion teen-týpků chlastajících neteen-pivko a olizujících náhodné teen-kolemjdoucí... proč je to pořád stejný a pořád stejně tupý?! a proč jsem na to sakra čuměl?! :) vidět to v teen-věku, asi to bude super teen-zážitek, takhle prošuměl kolem se svými (ani nevím pořádně za co) teen-40%... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

já si nemůžu pomoc.. ale mám tenhle film děsně ráda... Julia Stiles jako mrcha, kterou má za prachy zkrotit Heath Ledger... ale to by nebyl romantický film.. kdyby se do sebe nezamilovali?? nikterak zvlášní záplatka či jinak vybočující zajímavost.. ale film který asi většinu lidí nenadchne ale ani neurazí ;) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Když se Kat (Julia Stiles) ptá Patricka (Heath Ledger) na jeho přízvuk, odpoví, že žil v Austrálii. Heath Ledger se skutečně narodil v Perthu v Západní Austrálii. (Wade)
  • Natáčení probíhalo ve Tacomě ve Washinghtonu. (reich)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama