Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sebestředná óda jednoho anarchisty rádiového éteru, který ve vlastní biografii hraje sám sebe. Nevadilo by to, právě naopak, šla by z toho vytěžit spousta vtipů, jenže ten film není vtipný ani za mák. Stern mluví sprostě, kloktá sperma a prdí do mikrofonu, ale jinak má vyřídilku plnou urážek, které mě nechávaly naprosto v klidu. Od momentu konfrontace s Paulem Giamattim sice zabliká jiskra naděje, protože se konečně střetnou dva rozdílné světy, ale režisérka totálně nestíhá a dál rutinně vrší scénky. Ale asi to tak ‚božský Howard‘ chtěl. Napětkrát dívaná nuda. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z filmů, kde hrálo strašny množství lidí samy sebe - v titulcích je to samej himself/herself. A protože sám sebe hrál taky Howard Stern, smrděla mi tady trochu sebechvála. Ale zase na druhou stranu to byla docela sranda. Obzvlášť když jsem to viděl poprvé, tak mě to uplně dostalo, ale podruhy už moc ne. Každopádně být amík, asi mě to bude brát víc, protože bych asi znal víc těch různejch osobností, rádiovýho byznysu a samotnýho Sterna. Fakt zajímavej týpek tenhle Stern. Chtěl bych si ho někdy poslechnout... ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Smysl filmu byl to aby lidi pochopili že Stern je normální chlapík s trochu netradičním smyslem pro humor kterej lidi nechápou. Nechápou a přesto měl v rádiu obrovskej úspěch s tou hromadou prasáren. Mně to naopak přijde vtipný dost ale zřejmě protože tu jeho situaci znám dost dobře z vlastní zkušenosti. "Už jste někdy pracoval s klobásou?" ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Výborná pseudo(?) životopisná komedie o strašlivě prásáckém rádio DJ, který je navíc skutečný. Howard Stern je totální zvíře, jehož rozhlasové vysílání je plné sprosťáren od vulgarit až po live soulože, kloktání semenem nebo hyperdebilní doplňovací soutěž podobnou slovnímu fotbalu. Speciálně rád mám scény jeho bojů s programovým šéfem WNBC ("dabljú éééééééééééén bísí"), kterému ze vzdoru přezdívá "Poblijón" a kterého paroduje s fiktivní postavičkou "panem vyhulbrčkem". ()

dehlie 

všechny recenze uživatele

mám rád ľudí, ktorý boria tabu. takými akými boli andy kaufmann či larry flint vo filmoch miloša formana. prekročiť isté hranice za cenu, že občas aj prestrelia. film o howardovi sternovi, ktorého hraje on sám ma však až tak za srdce nechytil. počul som, že tento film inšpiroval mateja "sajfu" cifru, ktorému v jeho snahe byť nekonvenčný držím palce. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Julia Louis-Dreyfus byla původně obsazena do role Alison, ale později vycouval, aby mohla trávit nějaký čas se svou rodinou. (c.tucker)
  • Leslie Bibb v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama