Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je to skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre poďobaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, ale tohle opravdu není nic pro mě. Ano, bylo tam pár naprosto skvělých chvilek( Tak na co čekáš?!) a Anna Faris zapadla do role velmi dobře, ale to pořád nepřebije záplavu vtípků z kategorie trapné a nepovedené. Já jsem rozhodně nečekal žádnou inteligentní komedii, ale i přesto když si teď porovnám Scary Movie třeba se Žhavými výstřely, i tři hvězdy se mi zdají nějak moc. Pro zasmání a odreagování bych našel desítky lepších komedií.. 50% ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Scary Movie je asi jedna z nejlepších parodii novější doby, spousta, ale spousta odkazu na hollywoodské filmy a teen horory, Vřískot, Tajemství Loňského Léta... Další díly už jdou dolů, dvojka je u mě jen trošku za jedničkou, ale 3 a 4 už je horší, asi nadobro Scary Movie skončilo, teď se můžeme jen tešit na Děsné dojáky a Velké bijáky…Shorty rulezz ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

No co. Takhle dobrý parodie se už dnes netočí. Jistě v tom hraje velká porce nostalgie, ale jako správný party film slouží Scary movie stále stejně skvěle i dnes. Rozhodně to má něco do sebe a i jsem se občas zasmál. Z dnešního pohledu jsem se i více bavil, jelikož už jsem většinu filmů, co tenhle kousek paroduje, viděl...81% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Grandiózní počátek série, která vykrádá všechny americké hitovky a k tomu přikládá správný zparodovaný humor, který chyběl od doby Žhavých výstřelů nebo samotných výstřelků Leslieho Nielsena. Scary Movie vůbec není nesmysl. Celé je to rozhodně jedna velká zabalená zábava, která potěší tím, že se snaží o navrácení parodií do filmového průmyslu. Bohůžel už je vedlejší defekt to, že se na ní vozí parodie, které jsou trapné, příšerné nebo ubohé, jenže většinou ve spojitosti, že na ní spolupracoval jeden z tvůrců tohoto bijáku. Scary Movie je přesto povedená komedie, která kloubí, nechutné s povedeným a nakonec pro diváka vyplivne něco, co zaručeně pobaví. I když na druhou stranu jak koho... --- Znal jste dobře oběť? - Jo. Pak ale začala kecat o nějaké žalobě, tak jsem jí rychle ten prst z prdele vytáhl. - Jaká byla vaše poslední slova? - Táhni, děvko! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (45)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama