Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (63)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Pokud by Vám teoreticky vadila scéna, jak jí Aubrey Plaze hovno - NEČTĚTE DÁL!!! Aubrey Plaza je kočka, sice má malý (gentelmanské odkašlání), ale pořád je to kočka. Dost to tuhle taškařici zachraňuje a spolu s tím i hodně fajn camea a vedlejší role (McLovin, agent Coulson, Rachel Bilson, Andy Samberg, Bill Hader, Donald Glover z Community). Jsou tam fajn vtípky, sympatický osazenstvo, docela fajn retro feeling (1993), akorát to zoufale nefunguje a nějak jsem nepochopil, co tím chtěl básník říct. Ne že bych byl prudérní, to nemohu říct, ale scéna, kde si to hlavní hrdinka udělá regulérně přes kalhotky, to bych asi nečekal... Jo a Aubrey umí příšerně předstírat, asi jako v horším pornu. 6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Žádné velké naděje jsem do téhle komedie nevkládal, ale nakonec jsem se dočkal něčeho, s čím jsem opravdu nepočítal. Smál jsem se u toho nahlas, což tedy pravda, většinou plynulo z trapnosti některých vtipů, ale pořád mě to bavilo. Intelektuální holka, která se před odchodem na vysokou chce stát ženou, což znamená, že chce vyzkoušet všechno a dobrat se až na vrchol. Skvěle vybraná herečka do hlavní role, no a nakonec i herci do ostatních. Přítomnost agenta Coulsona mě mile překvapila. Ten příběh není až tak originální, pořád je to tom, že holka si vybere toho špatného, ale ty ostatní prvky fungují dobře. "Vyhonilas mi ho! Copak tohle nic neznamená?" "Užij si svůj penis." "Máš pod tím pončem ptáka?" Skvělé hlášky! Chtěl jsem dá nižší hodnocení, ale tohle mě prostě dostalo. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Stupidní americká komedie o sexu. Jakože při některých situacích, do kterých se Brandy dostávala, mi bylo až trapně za ni. Jinak párkrát se člověk zasmál, viděl tu řadu oblíbených herců ve stupidních rolích - vlastně je úplně zbytečné je vyjmenovávat, protože všichni tady byli dobří herci, které znám z mnohem lepších rolí. 1-2*. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe nemám veľkú dôveru k romantickým teen komédiám, už som ich pomerne presýtený. Ale toto je niečo celkom iné. Nečakal som takú nálož vtipných situácií, slovných odpisov a hlavne skvelých hlášok. Malo to tie správne šialené a uletené grády, pričom nešlo ani o niečo odpozerané a hlavne dejová linka sa nedržala "osvedčenej" romantickej šablóny. Vážne neviem, koľko krát sa mi pri tomto snímku rozkmitalo brucho smiechom, ale určite toho bolo neúrekom. Netvrdím, našli by sa tu aj hluché miesta, ale tie slúžia akurát len na to, aby sa človek pri nich vydýchal a dosmial po predchádzajúcom gagu. 75/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tento snímek, jsem kdysi zaregistroval díky povedenému traileru a řekl jsem si, že by nebylo od věci si pak film pustit. Nebudu zastírat, že zápletka filmu je nějak extra originální. Není, ale co je dnes originální?? Ale i neoriginální příběh se dá uchopit zábavným stylem a vyprávěním. Což, je zrovna případ tohoto filmu. Film otevřenou zábavné titulky a pak se příběh rychle rozběhne, že se ani nestačíme divit. Příběh nikdy dlouho nestojí a dialogy se vyměňují dostatečně rychle a vždy se objeví nějaká nová postava nebo věc, která film zas posune dál. Film zbytečně sráží to, že občas předvede nějakou nechuťárnu, která není moc vtipná, přesto se hodně krát trefí do černého, a daná nechuťárna je správně vypointovaná. I tak, se občas objeví náznak toho, že má film navíc a některé momenty jsou jen výplní, aby nestal děj. Naštěstí je tady dost dobrých herců, kteří to utáhnou ve slabších momentech. Aubrey Plaza není vůbec špatná a zvládá prodat sama sebe jako komickou postavu. O totéž se pokouší i Johnny Simmons, které mu se to nedaří. O to více si užijete výstupy herců ve vedlejší rolí, které se povedly. Rachel Bilson je skvěla hlavně, když vypraví své historky, Bill Hader hraje pohodáře a flákače jak to umí jen on, Christopher Mintz-Plasse je správně divný. Hodně potěšila účast Clark Gregga, kterou jsem si užil. A totéž platí i o Donaldu Gloverovi(Troy z Community). Scény kdy se Brandy učí jsou vtipné a zábavné a taková scéna v kině se podle mě povedla. The To do list podle mě není vůbec špatná komedie a rozhodně potěší a pobaví a navíc má suprovou atmosféru a soundtrack. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Všetci herci, ktorí vo filme stvárnili tínedžerov, boli v čase natáčania dospelí. Väčšina bola staršia ako 25 rokov. (Sufferer)
  • Snímka mala pôvodne niesť názov The Handjob. Museli ho však zmeniť, pretože ľudia si mysleli, že ide o natáčanie pornofilmu a produkcia mala problémy zabezpečiť miesta nakrúcania. (Sufferer)

Reklama

Reklama