Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký provokativní seriál z produkce NBC o osudech zaměstnanců a hlavně zaměstnankyň (Bunnies) prvního Playboy Clubu v Chicagu založeného v roce 1963. (serpencia)

Recenze (26)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

3 epizody a KONEC?! A to to vypadalo TAK DOBŘE! Těžko říct, jak by se seriál vyvíjel dále, ale byl jsem na to velmi zvědavý. Postavy byly zajímavé, dialogy poutavé, zápletka dobře nastolená a celé prostředí velice přijemné (nejen kvůli krásným slečnám v králičích kostýmkách). .... Celkově ve mně letošní seriálový podzim vyvolává smíšené pocity. Nebudu tu konkrétně odkazovat na jiné seriály, ale je to spíše tak, že očekávané pecky nejsou peckami, nenápadné seriály jsou o to překvapivější a na tom zrovna PLAYBOY CLUB bohužel tratil. Nízká sledovanost, ať už kvůli špatně nasazenému seriálu na pondělní vysílací čas, kvůli špatně stravitelnému puncu 60. let nebo nějaké lize přecitlivělých rodičů, že to není ta vhodná podívaná, seriál zazdila už na počátku. Zbytečné se rozčilovat, i když jsem rozčílen byl, protože zámořští diváci asi umí koukat jen na *PÍP* kriminálky! :o/ ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

Pilot: Úporná snaha svézt se na úspěchu seriálu Mad Men je až příliš znát. Jenže The Playboy Club za ním daleko zaostává, ať už jde o scénář, šedesátkovou výpravu či herecké výkony. Co si budem nalhávat, Mad Men, to je úplně, ale úplně jiná liga, na kterou tenhle nový kousek nemá ani náhodou. Jako zábavná seriálová jednohubka to jde, určitě vás nudit nebude, ovšem rozhodně nejde o žádnou sofistikovanou seriálovou záležitost. Ale to se dalo čekat. Mad Men jsou jen jedni. ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Tak se nam to rozjelo pomerne slusne. Libi se mi, ze serialu dali vic nametu na pokracovani a nebude to pouze primocare o vrazde mafiana co problehla hned v utlem zacatku. Na Amber a Eddieho se dobre kouka, ale podle me tam budou mnohem zajimavejsi postavy napr. Carol-Lynne, ktera asi bude neco jako Adele v Dollhouse nebo Alice a jeji tajnej spolek. A kdyz tam pak v Playboy clubu vystupovala Tina Turner, tak jsem byla vice nez spokojena. Takze ted uz musime jen pockat a uvidime jak se to vyvrbi. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ohromné překvapení a zároveň neuvěřitelné zklamání, že seriál byl po třech epizodách zrušen.To by ste vopravdu museli už srát atomový hřiby.Hned první epizoda vás naladí a nemůžete se dočkat dalších dílů a s překvapením ( nemilým ) zjistíte, že už jsou jen dva.Čekal jsem něco jako Sex ve městě v 60tých letech a ona to je dost nekompromisní mafiánská sága na pozadí ještě dost drsných mafiánských 60.tých let a počátku Playboye.Bylo to nabité rozpustilými zajíčky v čele s rozkošnou Amber, která si hned v prvním díle pěkně zavaří do podpadků, bylo to plné politických a mafiánských intrik, bylo to vzhledově nabité retro, každej kdo hrál Mafii a má rád holky musel slintat blahem, mělo to potenciál který byl po třech dílech zastaven, to bych blil velebnosti.95%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

První díl je dost velké zklamání. Nemá to náboj a herecké výkony nejsou nijak oslnivé. Cibrian není Jon Hamm i když je (marná) snaha dosáhnout Mad Manovských kvalit přímo hmatatelná a Amber Heard se podle mě do téhle role nehodí, ale možná že s postupem seriálu a vývojem její postavy to nakonec nebude úplně marné. Nejlíp na mě působila Laura Benanti jako králičí máti. Uvidíme jak si povede seriál dál, ale pokud se nezačnou pořádně zaobírat postavami a věci se budou dít tak zbrkle věštím tomu krátkou budoucnost. A hlavně ve stejnojmeném časopise toho uvidíte mnohem víc než tady. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • První Playboy Club byl otevřen 29. února 1960 v Chicagu. (Mr.Bulanek)
  • Krátce po premiéře seriálu Sean Maher, který ztvárnil Sean Beasleyho, odhalil pro časopis Entertainment Weekly Magazine, že je homosexuálem. (Miuri)
  • Televize NBC ukončila vysílání seriálu již po třech epizodách, a to kvůli špatným reakcím a nízké sledovanosti. (Miuri)

Reklama

Reklama