Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Serial je naklad gigantickejch rozmeru, to samy jsem tudiz cekal od filmu, to je ale bohuzel "jen" naklad. Vraci se hlavni ctyrka, ktera jede ve stylu Klubu sracu na prazdniny k mori balit zensky. A prvni hodinku je vse v naprostym poradku, particka kokotu se dostava z jednoho trapasu do druhyho, chovaj se jak retardi a sceny typu baleni v klubu, bazen a dalsi jsou fakt nezapomenutelny. Bohuzel posledni pulhodinku to uz hraje spis na takovou tu lehce udobrovaci notu, kdy kazdej dostane, co zaslouzi, kadence trapasu se hodne snizi, je to predvidatelny a celkove uz to tak vtipny neni. Kdyz to ale beru jako celek, sice tu neni takova naloz vtipu a hlasek jak v serialu, ale ani to neni jeden dil roztahlej na 90 minut, proste nekde mezi, takze ne vzdy to je ultimatni sranda, ale porad si to udrzuje pohodovy tempo, nuda ani na minutu nehrozi a hlavni particka jsou porad ty stejny vymasteny sympataci se skvelejma sprostejma hlaskama. Navic film funguje taky jako prehlidka fakt luxusnich kocek a ma tu nekolik dokonalejch scen krutak pan Gilbert. Na 5* to objektivne asi neni, ale ja se na tenhle film kurevsky tesil a serial miluju, takze je tam vrazim. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem film nemilosrdně shodit, protože se mi vůbec nelíbila ústřední nesympatická čtveřice. Postupem času jsem zjistil že sleduji místo klasického Prcičkového filmu spíše lehce romantickou zápletku. První polovina je docela slabota, takové ty fórky typu Šunka místo ponožky a jiné nechuťárny se postupem času naštěstí vytratily. Závěrečný song https://www.youtube.com/watch?v=1s5_IyE0Ta0 je skvělej. 60% ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

To co sem zhlédla bylo. No. Otřesné není zdaleka to slovo které hledám. Mám ráda humor, nejsem žádný suchar, ráda se zasměju. Tady, ano, usmála jsem se párkrát. Jenže tenhle trapný humor (pinďouři, hovínka, poblejvání cizích lidí, prstění starší dámy přímo na parketu!!!) nesnáším. Styděla jsem se za herce, za tvůrce i za lidi, které tenhle hnus pobavil. Hlavní postavy nesympatické, v reálu by snad takovýhle kreténi nemohli sbalit vůbec nikoho. Seriál neznám a nehodlám na tom nic měnit. Myslete si, že neoceněním komedii, ale pro mě to bylo spíš utrpení, ze kterého mě vysvobodilo až vybrakování prázdného sálu. Jediný náznak toho, že tohle je z dílny Británie byla jejich anglická mluva. Jednu hvězdu dávám za asi tři úsměvy, které se dostavily, hlavně za závěrečnou scénu s topením, kdy to zas jeden blb zabil hláškou o kadění a za toho chytrýho týpka, který byl z hlavních postav nejméně otravný. Už nikdy více tenhle či podobný film nebo zemřu! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

seriál neznám,takže nemůžu srovnávat,nicméně film je lehce nadprůměrnou komedií prcičkovského střihu,která je sice poměrně vtipná,ale přeci jen bych z britské kuchyně očekával trošku víc.Pro mě je tohle snadno zaměnitelné s většinou podobně laděných komedií.Navíc minimálně 3/4 z ústřední party se po většinu filmu chovají jako idioti a minimálně Simon by zasložil přes tlamu hned po 15ti minutách...60% ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

První půlka je výborná, od scén s masturbací přes "pussay patrol" trička po ubytování "all-in" v jižanském stylu. Docela dobře se tu kombinuje hodně nevybíravý vulgární humor se scénami, ze kterých úplně fyzicky kape trapnost (ale to si myslím, že bylo takhle udělané schválně). Ve druhé půlce začíná trochu docházet dech a na konci to sklouzne do totální pohádky ("největší loser sbalí úplně tu nejžhavější kost, protože ta v něm pozná ty pravé hodnoty" MUHEHEHE). Celkově tři kousky. Nelituju času, ale kdyby se tvůrci nebáli přitlačit na pilu, mohlo to být pět. Pokud máte rádi kultivovanější humor a nelíbí se vám neúcta k ženám (nebo vlastně neúcta k lidem obecně), odečtěte si od mého hodnocení tři hvězdičky. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama