Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Před zhlédnutím seriálu: Nic ve zlým, ale tohle je jen primitivní přisprostlý humor, který je spíše trapný než vtipný. Neříkám, že tomu bylo neustále, některý vtípky celkem ušly, ale většinou to byla ujetá pakárna. O tom ději ani nemluvě. A taky je docela naprd, koukat na to s titulkama, takovej ukecanej sprostej film by byl asi lepší v češtině. To tomu taky ubralo, ale i kdyby to bylo v češtině, tak pořád to je jen blbost s několika světlejšími momenty. 40% Po zhlédnutí seriálu: Po seznámení se a oblíbení si postav u seriálu jsem si film pustil znovu a co jsem očekával se taky vyplnilo. Film mě bavil mnohem víc. Chce si to prostě na tenhle styl humoru zvyknout, oblíbit si ho (v seriálu to taky nebylo hned, ale až někdy mezi druhou a třetí sérií), sžít se s postavami a pak je film úplně o něčem jiném. I s těma titulkama je to určitě lepší, když se dobře zná hlas jednotlivých postav. 70% ()

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl horší komedii. Očekával jsem britskou verzi American Pie, avšak k té se film ani trochu nepřiblížil. Vtipy jsou často dost podobné, avšak v britské verzi nejsou zdaleka tak vtipné jako právě ve zmiňovaných Prcičkách. Hlavní postavy působí nesympaticky a jsou místy až příliš hloupí a trapní. Seriál jsem nikdy předtím neviděl a po zhlédnutí filmu to ani neplánuji. ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Smutný příklad toho, jak moc tvůrci soudobých komedií spoléhají na vulgaritu, nedějovost a lacinost, aby nalákali do kin a k obrazovkám totální idioty. Je to smutný a zbytečný. Tahle záležitost je totiž mixem dvou povedených komediálních počinů, které se obešly bez oněch vůlgarit, a to jak po stránce poslechové, tak i po té vizuální - Kopaček a Machrů a šprtů. Inbetweeners to pak dokázali až obdivuhodně neúspěšně smíchat do nechutností, na kterých stojí takřka celý děj a dle tvůrců asi i veškerá vtipnost. Možná nejsem oprávněna hodnotit film, když jsem neviděla seriál, ale na druhou stranu aspoň mě nesvazuje nějaká sentimentální vzpomínka na (prevděpodobně) daleko kvalitnější dílo, kvůli kterému by pak mé hodnocení bylo přehnaně optimistické. Opravdu otřesný. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Jak sem si jen dovolil dat odpad, že jo? Návštěvnost v mém okénku rapidně stoupla, fuúu. Takže takhle: Já rád anglicky humor, opravdu rád, ale tady tuhle imitaci, která kopíruje už tak trapný americky tzv. joookeéé. Banda losers na čele s UK. Stiflerem, kterého slovník obsahuje základní slovíčka mladého sviště pussseee yeeah, booobs yeeeah, fuckt jo? Banda anglosaských chuligens de vojet EU čiks, přitom používají šarm a ostrovtip z prcíček, vychytávky z fekálních porns a sarkasmus samotného c-hausa. A nebo taky retardovaná kopie 100x (stokrát, hoši) viděného v "krásném" anglickém oblečku, od samotné královny. Sem velice rád, ze se veščina bavila, no můj opičí mozek tady tenhle sranec nechápe. Rád bych dal čiíislooo -1/10 ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Serialovy Inbetweeners je srandicka, ktora v prcickovskom zanri devastuje celu konkurenciu a vyhrava na vsetkych frontoch. Posledna seria sice upadla, no stale predstavovala nadpriemer. Film je logickym vyustenim prave tejto poslednej serie, vtipy uz zvacsa boli videne, vsetko bolo vypovedane, no tych styroch blaznov som si tak oblubil, ze pod 3* ist nemozem. A treba povedat, ze napriek cim dalej vacsej trapnosti a neoriginalite, som sa dobre zabavil. Nebyt vsak dotknuty serialom, taky zhovievavy by som asi nebol. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama