Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Jeanik do toho šlape hned v úvodu kdy vykostí partu přičmoudlejch frajerů stylem ,kterej by si sám sobě mohl závidět i v dobách největší formy. Naštěstí sundá nalepovací knírek včas, aby Šest výstřelů neposlal do filmového kopru hned v prvních minutách a vyráží v klasické poloze zachránce vstříc krvavé výpravě. Vyklidněný střih, perfektně propracovaná choreografie a vyladěný závěr s tolik oblíbenou "mutherfucker" hláškou na závěr pak právem zachraňují 70% hodnocení!!!! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale jo proč nedat 4*. Van Damme stále ve skvělé formě. Příběh 1000x omletej, ale co už. Co se týče akce tak ta byla v první polovině více než dobrá. Druhá polovina klesá jak v kvalitě akčnosti tak i po logické stránce. Každopádně jsem se bavil a JCVD mě hodně překvapil proto nevidim důvod nedat tu 4*. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zřejmě poslední povedený Van Damme. Nejedná se přitom o pouhý akční výplach. JCVD dokáže i hodně solidně hrát a ve svých 52 letech podobnou roli bezproblému uhraje. Charismatem rozhodně disponuje a na roli Řezníka měl vyloženě podobné štěstí jako kdysi Liam Neeson. Ostatně ta inspirace je více než zřejmá. Řezník nastupuje na scénu tam a tehdy když policie je už bezradná. Příběhově tedy žádný problém. Ernie Barbarash natočil zřejmě svůj nejlepší kousek, který není vůbec špatný. A na to že se natáčelo opět kdesi v prdelovicích v Rumunsku tak super. Stopáž je malinko přestřelená, ale jak jsem uvedl filmu to nějak neubralo a do mé filmotéky tak nějak patří, jako připomínka toho, že jsem s Jean-Claudem strávil u televize hodně příjemných chvilek a vždy jej budu považovat za nedílnou součást mého dospívání. Mistře klaním se vám. 60% ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších Van Dammových snímků posledních let. Bohužel se jedná o čistokrevnou béčkovou produkci a to mě mrzí nejvíc. Ne béčko jako takové. Ale prostě fakt a není to jen Van Dammův případ, že tahouni Americké filmové produkce let devadesátých, jsou nemilosrdně odsunuti na druhou kolej a točí takovéto sračky. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadne, když neschopný autor natočí svých 96 hodin. Totální amatérismus a levnost čouhá každým záběrem, nesmyslnost dialogů a neschopnost herců hraje prim a neskutečná délka filmu diváka doslova unudí. Mám Van Damma rád a mám pro něj velkou slabost, navíc tady vypadá fakt báječně, je parádně nabušený díky přípravě na Expendables 2 a evidentně má chuť hrát. Jenže ten film je tak strašná blbost! Ach jo. Proč? Vždyť se určitě dá natočit slušný akčňák i za málo peněz. Tohle nemá skoro žádnou úroveň, kromě úvodní bitky Van Damme ani nic nepředvede, spíše jen střílí, ale je to tak špatně a hlavně levně natočeno, že nad tím rozum zůstává stát. A zase tu musí Jean chlastat. Hernajs to dělá skoro v každém filmu Lundgren a už i Jean Claude. Nebaví mě to a dívám se na to jen z nostalgie. Sorry, chlapci. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Pri záverečnej prestrelke v starom ruskom väzení nepriateľský ostreľovač nabíja svoju pušku slepým nábojom. (Johnny.ARN)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama