Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

JCVD a jeho lipom kopou do moldavských mafiánů a prodejců bílého masa. Po pravdě řečeno čekal jsem větší sračku než jsem nakonec dostal. Na začátku jsem si dokonce myslel, že se snad dívám na belgické znovuzrození, úvodní nožířská vybíjená měla opravdový šmrnc a dokonce ani události příští nenasvědčovaly, že se dívám na další bijcův průser, napínavý únos pubescentky, zoufalí rodiče, bezradná policie, pátrání na vlastní pěst, kontakt JCVD, dělání Zagorky, překonání Zagorky , nástup JCVD v plné síle a ... průser. Rozjede se totálně dementní chvílemi akční "podívaná" a děsně sofistikované vyšetřování ztráty třídní knihy stylem: Já Vás všechny nakopu, protože jsem JCVD a řezník a vy mi všechno, ale kurva všechno vyklopíte! Ale tak tenhle model by mi pořád ještě nevadil, ale ona ta demence se počala neuvěřitelně stupňovat až přímo ejakulovala v orgastické křeči v bývalém sovětském vězení s názvem Čuryna. A čuryna to vážně byla. Dvě, ať nežeru. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, ale Šest výstřelů se van Dammovi vážně nepovedlo. A hlavní příčinu tohoto nezdaru bych přitom viděl vlastně v podstatě dost nenápadném ohledu, který je ale zároveň pro tento typ filmů i docela hodně podstatný. A to v neskutečně dlouhé stopáži. 114 minut je totiž na tak jednoduchoučký, přímočarý, béčkový výplach vážně neskutečně dlouhých a tak se nemohlo samozřejmě stát nic jiného, než že se ve výsledku ze Šesti výstřelů stala jedna šíleně natahovaná nuda, tvořena zcela zbytečnými a nesmyslnými scénami, které zbavili film jakéhokoliv spádu, zajímavosti a zábavnosti. Když pak k tomu ještě přidám docela otráveně a nezúčastněně působícího Jean-Clauda, což mě zamrzelo snad ještě víc, není prakticky jediný důvod, proč tento film pochválit. Akce není také moc a ani není nijak zvlášť zvládnutá, či nasnímaná, zápletka by se pak ještě dala snést, ale její zpracování je těžce pod čarou, atmosféra se svezla s ultralevnou produkcí a bohužel to nezachránil ani syrově stylizovaný vizuál, který nejednou tomuto druhu filmů vytrhl trn z paty, ovšem zde prostě nezafungoval. Šest výstřelů mě zkrátka vůbec nebavilo a pro mě se jedná o jeden z nejslabších van Dammových filmů vůbec. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Solídne béčko. Ktorému však zrovnávanie s 96 HODÍN dosť škodí. Preto opakujem, že ide o solídne béčko, nie zábavné béčko (ako v prípade francúzskej akčnej vlny). Film však nenudí. Mám rád napríklad ZÁSTUPCU VELITEĽA, kde je minimum bitiek, je tam však jedna solídna a navyše na správnom mieste. Pri Šiestich výstreloch je skvelá akcia s nožíkom hneď na začiatku a potom už nič nepríde (len strieľanie). Paradoxom je, že tento film svojím nevyváženým tempom ukazuje, koľko béčkových zjednodušení bolo v Takene. Ak boli niektorí Slováci nakrknutí kvôli vykresleniu Slovenska v HOSTELOCH či TERORE VO VLAKU, tak si pozrite ako tu Amíci vykreslili Moldavsko... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Další nudnej direct to dvd film natočený v Rumunsku. Unavený JCVD má celej film utrápenej výraz a radši chlastá vodku. Má totiž trauma z poslední nevydařený záchranářský akce, kde pochcípalo pár děcek a jejich zombie xichty ho teď pronásledujou. Vrátí se tak k práci řezníka! Nechybí tam jeho otravnej syn Kristopher, ani jeho nádherná dcera Bianca. Film byl nějakej ten pátek u ledu,protože je to upřímně béčková sračka jako ze žurnálu. Jean-Claude tady nevypadá vůbec zle, evidentě se udržoval během natáčení ve formě. Zombie prostřihy byly sice snaživý, ale jinak úplně neškodný. Slušela by tomu krátkometrážní stopáš, jelikož dějově je to nekonečný k uzoufání. Zaujaly mě jen Bianca a bordelový sekvence. Jen škoda, že Bianca nehrála taky nějakou bordelovou kurvu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Van Damme bude už asi do smrti točiť len video béčka za pár doláčov, ale Six Bullets sa môže zaradiť medzi tie pozeratelnejšie filmy. Príbeh síce neponúkne nič zaujímavé a je to v podstate ďalší Taken len tu nehrá Liam Neeson. Van Damme je poslednú dobu celkom vo forme a protivníkov si tu stále dáva ako tabletky pred cvičením. Nie je to taký tupý film ako to by ste možno čakali, len škoda toho nudného príbehu. Na jedno pozretie fajn. 55% - 3* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Pri záverečnej prestrelke v starom ruskom väzení nepriateľský ostreľovač nabíja svoju pušku slepým nábojom. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama