Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Řezník JCVD je pro mě nejlepší postavou, co JCVD v 21. století natočil. Výborný, vůbec ne béčkový film, plný slušné akce, která se sice klepe, ale ne zase tolik, zajímavého příběhu a hlavně perfektního zpracování, s čímž si Ernie Barbarash fakt dal fest práci. Film se sice odehrává v Kišiněvě, ale musím říct, že kulisy jsou naprosto boží. Kišiněv vůbec nevypadá špatně a konečně také ve filmu vidím jinou evropskou zemi. Dobře, Moldavané by se mohli rozčilovat, že scénárista z jejich země udělal jedno velké skladiště zčorovaných dětí, který jdou dál na prodej do Ruska, ale ten film byl tak dobře zpracovaný, že i toho by se mohli vyvarovat. Koneckonců, každej zlej člověk, co se ve filmu objeví, je stejně Rus. Nečekaně. Ale ne, opravdu. Tenhle film je skvělej. Kromě JCVD se tu předvedl ještě Joe Flanigan, kterého z Hvězdné Brány mám moc rád a dokonce i syn Jean Clauda - Kristopher Van Varenberg, mi nevadil. Jeden z těch nejlepších filmů JCVD současnosti a musím říct, že se mi v hlavě začíná rodit kultovka. Po Peklu a Az do smrti konečně film, u kterého vím, že se na něj podívám zaručeně víckrát. A co víckrát. Že když bude, budu na něj koukat pořád. Až tak mě potěšil. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jean Claude Van Damme (můj oblíbenec) na vzestupu!!! Poslední tři filmy - počínaje JCVD, přes Assassination games a po 6 Bullets - jsou poměrně kvalitními filmy. Opět se neubráním srovnat tyto filmy například s debilním Terorem ve vlaku, což byla hrůza. 6 bullets mi silně evokuje 96 hodin a lehce i Muže v ohni (nebudu psát proč, nechci spoilerovat, ale myslím, že to v tom jde lehce poznat). Takže příběh je ohraný a několikrát viděný, ale co mají tvůrci stále vymýšlet za originality? Začátek filmu je solidní akčňárna, potom jde o dobrý thriller a konec mi silně připomínal jednu epizodu z 24 hodin ze 4. řady. Jean Claude Van Damme zde vypadá velmi ve formě a navíc je to prostě sympaťák! Akční scény nejsou vůbec špatné, ale mohlo by jich být více. Ernie Barbarash by však svoji režii mohl trošku zplešit. Jsem zvědavý, co přinesou Expendables 2 pro budoucí kariéru Van Damma, protože stále je vidět, že na to má! Tento film si zaslouží 4*. Teď už jen doufat, že Van Damme si nepodělá reputaci v pořadí čtvrtým Univerzálním vojákem, od kterého já čekám průser! 6 bulllets je koukatelný lehký nadprůměr! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

U mně Paráda.. Van Damme je můj idol. Sleduji ho od mého Dětství a shlédl jsem dopodrobna Vše! Námět podobný jako ve filmu 96 Hodin.. Užasná Kamera. Perfektní Fighty a střih + se mi místy zdálo, že vidím i zpomalené Záběry.. Navíc jsem upoutal pozornost Celé Rodiny.. a všem se to Líbilo.. Takže Doporučuji ! :) ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Odvážná stopáž pro vandammovku, kde 2 hodiny nevydrží v poklidu ani jeho skalní fanoušek sledovat záchranu dívky, která vypadá na pětatřicet, mafiány, kteří až příliš věří ostrahovým kamerám a dvojici rodičů, kterým se nedá věřit jejich mateřský cit ani odvaha... Po delší době obstojný Jean-Claude, který přesně pochopil typ filmové postavy, kterou by měl současně ztvárňovat - vysloužilý (bývalý) specialista (v jeho případě tedy legionář), který není úplně charakterně čistý, ale umí využít svých schopností pro dobrou věc. Trošku té psychologie (vyrovnání se z minulostí...ach to klišé) a proměna, návrat do akce, bez nechávání zla na živu. Režisér Barbar..ash, Barnabáš dokonce první půlhodinu nastoluje přívětivé podmínky pro to, abych nesundal ještě plakát s Van Dammem z garáže a mohl napsat, že tak nějak by mu to slušelo, kdyby se ubíral na konci kariéry a nebo začátku velkého návratu. Leč konec filmu se opět dostane do seagalovských kvalit pobaltsko-balkánských reálií a koloritu. Na tohle téma jsem tu už na ČSFD popsal desítky kilobytů, takže nezbývá než doufat, že akční film se již brzy přesune zas do jiné oblasti, kde bude ještě levněji a ještě ohavněji. A synek Kristopher je snad ještě větší neherec, než jeho táta před 20 lety. Chůzi a nohy do "O" mají však úplně stejný. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Člověk čeká nějakou tu rumunsko-bulharsko-albánskou pitomost á la poslední Seagalovky, bez myšlenky a nápadu, lacinou ve všech směrech, ale dostane chytrý scénář, postupné rozvíjení zápletky, pár zvratů, a do toho ještě hrdinu z SgA! Je to poněkud chladnější, bez emocí, což je možná účel, ale drželo mne to od začátku do konce, akce je tak akorát, je přehledná, a i když jde o módní téma, prostě se na to dobře kouká. I JCVD hraje úměrně a občas dokonce projeví emoci. Sugestivní hudba tomu dodává určitou mystičnost. Hezké to bylo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)

Reklama

Reklama