Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim uznat,že Van Damme teď netočí vůbec špatný filmy.I když začátek zase koketoval s těma hnusnejma filtrama,nakonec celej film byl kamerově o poznání lepší,než film předešlej.Akce dost,zdá se ,že Van Damme začíná na starý kolena i o dost líp hrát,jenom mě trochu mrzí těch posledních dvacet minut,tady asi film přišel u mě o jednu hvězdu.Pramálo vygradovaný,žádný jeden proti jednomu,navíc konec obstarala ta buchta,která vypadala,že ani do pěti počítat neumí.Takhle bych si teda konec nepředstavoval.Škoda,ale na to ,že to je zase z Balkánu,je to i tak dobrý.60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš velkou srajdu, ale nakonec se z toho vyklubala celkem snesitelná podívaná. I když je pravda, že dost scén je tu dost přitažených za vlasy a spousta „herců“ až nechutně přehrávala – zvláště když ti ochotníci umírali. JCVD natočil několik lepších filmů, než bylo tohle, ale znám i dost mnohem horších. Jedno se mu musí ale nechat – dokázal zplodit celkem charismatické děcka (zvláště pak ta jeho dcerka…), leč ani jeden zřejmě moc slušnou hereckou kariéru neudělá – nemají na to, raději ať se věnují bojovým sporům a cvičení. Asi nejvíc pobavila americká mamina v podání Anny-Louise Plowman – sice byla na první pohled blbá jak trubka, ale postupem času ukázala, že umí nejen mačkat chlapské koule, ale i zacházet se zbraní…A co mě zaujalo nejvíce – jak rychle se dokázal z totální opice Van Damme vždycky dostat – to bych taky potřeboval… ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo, Van Damme vrací kvalitním filmem úder všem 80.kovým hrdinům!! Celý film je fajn, drží, nepustí, akce je super, je jí hodně, hlavně fajn jsou souboje. Van Damme dobře bojuje, dobře střílí a dobře hraje. Ty střihy při fightech mu odpustím stejně jako Liamovi fighty v 96 hodinách. Navíc toto má podobné téma a zlořádům přejeme opravdu jen a jen to nejhorší ... Sice je to zas někde v Rumunsku či kde, prostředí nic extra, ale kamera je třeba naprosto špičková ... Jo tohle stojí za shlídnutí. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Solídne béčko. Ktorému však zrovnávanie s 96 HODÍN dosť škodí. Preto opakujem, že ide o solídne béčko, nie zábavné béčko (ako v prípade francúzskej akčnej vlny). Film však nenudí. Mám rád napríklad ZÁSTUPCU VELITEĽA, kde je minimum bitiek, je tam však jedna solídna a navyše na správnom mieste. Pri Šiestich výstreloch je skvelá akcia s nožíkom hneď na začiatku a potom už nič nepríde (len strieľanie). Paradoxom je, že tento film svojím nevyváženým tempom ukazuje, koľko béčkových zjednodušení bolo v Takene. Ak boli niektorí Slováci nakrknutí kvôli vykresleniu Slovenska v HOSTELOCH či TERORE VO VLAKU, tak si pozrite ako tu Amíci vykreslili Moldavsko... ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Barbarash je každým novým filmem blíž k dokonalosti, tím neříkám, že 6 Bullets je kdoví jaký skvost, ale předchozímu filmu jsem dal 4 a tohle je tak 2x lepší. Příběhově a zpracováním to naprosto vybočuje z béčkových vod a tomu, co Van Damme v poslední době natáčel. Jedná se o napínavý krimi/thriler, který podává skutečný obraz o aktuálním dění, co se týče obchodu s dětmi. Mít to tak o 20 mega vyšší rozpočet, mohlo se jednat opradu o špičkový film, ale filmy z východní Evropy nesvědčí nikomu. 5* spíš s recese, jinak bych musel přehodnotit všechny jeho filmy. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie prebiehalo od 29. augusta 2011 do 25. septembra 2011 v Budapešti a Bukurešti. (Laslo)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)
  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)

Reklama

Reklama